Interesante

Trei dintre motivele pentru care Samsung Galaxy S9 este cel mai performant smartphone

martie 21, 2018 By

Asa cum era de asteptat, Samsung nu doar ca nu a dezamagit prin lansarea noului Galaxy S9 ci a lansat cel mai performant model de telefon mobil lansat pana in acest moment pe piata de o firma producatoare de telefoane mobile. Motivele pentru care se intampla acest lucru sunt multiple insa in continuarea acestui articol voi prezenta doar trei dintre acestea, care din punctul meu de vedere mi se par a fi cele mai importante motive pentru care Samsung Galaxy S9 este cu adevarat un telefon mobil de ultima generatie.

Procesorul cu care este dotat acest model de telefon mobil este unul dintre cele mai importante motive pentru care Samsung Galaxy S9 a impresionat si pe cei mai fanatici contestatari ai acestui brand. Procesorul montat pe acest model de telefon mobil este de tip octa core, cu 8 nuclee, 4 dintre acestea fiind pe o frecventa de 2.7 GHZ, in timp ce celelalte 4 nuclee sunt setate pe o frecventa de 1.8 GHZ. Datorita acestui procesor, Samsung Galaxy S9 a inregistrat cele mai bune rezultate in testele efectuate de catre specialistii in domeniu. Cu alte cuvinte, se poate spune ca Samsung Galaxy S9 este cel mai rapid telefon mobil lansat pana in acest moment pe piata de profil.

Tehnologia Inteligent Scan este cel de-al doilea motiv pentru care Samsung Galaxy S9 este considerat a fi cel mai bun telefon mobil fabricat si lansat pana in momentul de fata pe piata de profil. Aceasta tehnologie deblocheaza telefonul mobil ca urmare a scanarii irisului si a unei scanari faciale, ceea ce face ca aceasta tehnologie sa fie extrem de sigure pentru securitatea informatiilor detinute in telefonul mobil.

Cel de-al treilea motiv pe care vreau sa il prezint in cadrul acestui articol se refera la camera foto/video cu care este dotat acest model de telefon mobil. 12 MP are camera principala, in timp ce camera secundara are 8 MP. Datorita diafragmei utilizata de catre camera instalata pe acest model de telefon mobil, fotografiile realizate cu aceasta ofera o calitate ce nu poate fi obtinuta cu multe dintre modelele de camere profesionale existente in acest moment pe piata de profil si care costa mai mult decat acest telefon mobil.

In concluzie, Samsung Galaxy S9 este cu adevarat un telefon mobil ce merita achizitionat motiv pentru care acesta trebuie protejat prin intermediul unei huse Samsung Galaxy S9, astfel incat acest telefon mobil sa nu fie deteriorat de accidentele ce pot aparea in timpul utilizarii telefonului mobil.