PersonaleSanatate

Tratament pentru caderea parului

decembrie 8, 2016 By

Tratament pentru caderea parului

caderea-parului

Tratament pentru caderea parului

Parul pentru foarte multi dintre noi inseamna extrem de mult, iar de aceea mare majoritate avem grija foarte mare de podaba capilara. Imi iubesc foarte mult podoaba capilara, deoarece am un par cret si foarte usor de aranjat in felul in care vreau eu sa fie asezat. Urasc sa ma gandesc la caderea parului, dar este un lucru pe care nu il putem evita. Pe piata tratamentelor au aparut fel si fel de solutii pentru caderea parului iar multi apeleaza la ele deoarece nu stiu ce si cum sa mai faca.

Astazi vreau sa vorbim despre tratament pentru par si caderea parului dar si despre stimulente pentru cresterea acestuia. Rekze Laboratories este o firma ce a creat solutii pentru problemele parului aparute la barbati dar si la femei. Dupa cum chiar ei spun pe site-ul lor oficial, au adus laolalta o echipa de experti dermatologi care au create cele mai complexe formule pentru prevenirea caderii parului. Multi nu ne gandim la acest lucru deoarece nu ni s-a intamplat dar poate veni si acea perioada a vietii in care sa te gandesti ce sa faci pentru a nu iti cadea parul si al stimula sa creasca.

Multe firme ce se ocupa cu aceste lucruri incearca sa isi atraga clientii sau viitorii clienti prin foarte multe mijloace foarte bine cunoscute de toata lumea, in general, minciuni. Multi promit ca produsul creat de ei ofera parului o revitalizare totala iar cresterea parului va fi foarte mult accelerata, dar aceste produse nu isi fac efectul nici dupa o perioada mai lunga de timp. Foarte multe persoane ce au folosit produsele create de expertii de la Rekze Laboratories recomanda cu incredere.

Folosesc cei de la Rekze Laboratories elemente chimice dure?

Raspunsul este unul destul de usor de ghicit, nu! Acestia au vrut sa creeze un produs care sa fie benefic parului, si sa il revitalizeze pe o perioada lunga de timp, asa ca au hotarat ca pentru a crea produsele lor sa nu foloseasca lauril sulfat de sodiu si lauret sulfat de sodiu, care sunt doua dintre cele mai periculoase substante folosite de alte firme. Aceste doua substante ieftine sunt substantele care produc iritatii pielii, caderea parului, uscarea etc.