blog
ConstructiiReview

Transporturi pentru afacerea ta

iulie 3, 2017 By

Transporturi pentru afacerea ta

Holleman.ro prezinta cu interes una din cele mai mari companii care asigura transportul echipamentelor si produselor necesare pentru tine si afacerea ta. Este considerata firma care poate asigura transport de la piata de comert si cereale pana la transportul agabaritic.

Cu o gama mare de tipuri de transport asigura si o seriozitate si vechime pe aceasta piata inca din anul 1997. Cele mai importante transporturi ale acestei companii reprezinta si punctele care ii garanteaza calitatea si seriozitatea precum: intre anii 2010-2012, compania intra in top cu cele mai multe transporturi de mori de vant pentru Romania si Bulgaria, sau in 2005 cand posibilitatea greutatii de transport creste de la 55 de tone la 315 tone plus conditia de transport cu utilajele proprii inmatriculate in Romania. Lista de puncte cheie poate creste la nefarsit deoarece compania a beneficiat de o dezvoltare continua inca de la infintare si pana in ziua de astazi. Multitudinea de tipuri de transport sunt urmatoarele servicii: de transporturi agabritice si grele, de transporturi de tip project Cargo, de manipulari si relocari industrial, de instalari de turbine eoliene, de transport fluvial precum si de achizitie si vanzari de cereal, cu asta se ocupa aceasta companie care inregistreaza seriozitate si calitate. Indiferent de conditiile tale, cere chiar acum o oferta personalizata pentru tine si afacerea ta , aceasta companie este mana de ajutor pentru orice necessitate de transport, transportul este cheia de success in fiecare industrie si cu utilajele adecvate te putem ajuta de la transportul necesar pornirii unei intreprinderi pana la transportul necesar mutarii uneia din punctual A in punctual B. Compania functioneaza dupa un cod de conduita care se defineste prin respectful pentru angajati si respectarea drepturilor acestora deoarece pentru mentinerea unei echipe serioase si de calitate trebuie sa se ofere respectful cuvenit legilor morale si etice, asigurarea sigurantei si sanatatii angajatilor, sunt pedepsite orice fapte de coruptie de mita sau de favoruri, inclusive compania cat si partenerii acestora trebuie sa respecte faptul ca munca infantile prezinta o ilegalitate, protejam mediul inconjurator pentru a asigura o viata mai buna atat pentru noi cat si pentru urmasii nostrii precum si ultima dar nu cea din urma, obligativitatea tuturor partenemrilor companiei sa respecte sis a se supune acestor reguli de conduit care reprezinta in fapt o buna educatie si o moralitate ridicata.

Asadar, indiferent de transportul de care ai nevoie, noi putem sa iti pune la dispozitie flota noastra de servicii la cea mai inalta calitate si, dupa cum s-a explicat mai sus, la cele mai inalte standarde.