Interesante

Transformă relaxarea în sănătate

iunie 4, 2019 By

Terapia cu ozon este folosită pentru tratarea multor afecţiuni şi se bucură de apreciere în rândul tuturor categoriilor de vârstă. Deopotrivă femei şi bărbaţi. Pentru că dincolo de efectele curative ale acesteia, folosirea ozonoterapiei aduce de asemenea şi beneficii estetice, fiind recunoscută pentru efectul său antiaging. Din acest motiv poate fi folosită şi ca tratarea afecţiunilor medicale, dar şi pentru a vă recâştiga tinereţea şi chiar pentru a preveni afecţiuni dintre cele mai grave. Insuflaţiile cu ozon sunt una dintre formele în care puteţi beneficia de efectele anti-virale, anti-bacteriene şi anti-fungice ale acestei apreciate terapii. Şi într-un mediu sigur şi profesional ca cel pe care îl oferă Clinica Eliade.

Insuflaţii cu ozon pentru un corp mereu tânăr şi sănătos

        Sunt mai multe moduri în care poţi beneficia de avantajele pe care le aduce sănătăţii tale terapia cu ozon, iar insuflaţia este una dintre ele. Spre deosebire de saună care se foloseşze de căldură pentru a insufla ozonul în organism prin intermediul absorbţiei de către piele, insuflaţiile cu ozon presupun introducerea acestuia în organism prin intermediul unei sonde. Fie pe cale rectală su vaginală. Dacă optaţi pentru cea rectală beneficiile se vor adresa întregului organism şi se vor resimţi la nivelul ficatului, sistemului digestiv sau chiar l anivelul afecţiunilor anale sau în cazul bolii Crohn.

Din acest motiv, dacă suferiţi de boli de ficat precum hepatita, steatoza sau chiar ciroză, insuflaţiile cu ozon pot fi nu numai un ajutor în lupta cu aceste afecţiuni, dar chiar un remediu. La fel şi în cazul afecţiunilor specifice sistemului digestiv. De la gastrită şi colită până la ulcer sau parazitoză, insuflaţia cu ozon poate fi cea mai potrivită alegere pentru a remedia aceste probleme. În plus, beneficiile curelor cu ozon nu se opresc la acţiunea sa locală, ci afectează în mod benefic întreg oragnismul fiind o sursă excelentă de recâştigare a echilibrului său funcţional. Şi a sănătăţii totodată. Ba chiar puteţi preveni degenerarea acestuia sau îmbătrânirea sa folosind terapiile cu ozon în acest scop, nu neapărat în scopul tratării afecţiunilor medicale.

Evident, rezultatele sale sunt cu atât mai spectaculoase cu atât ajută la recuperarea organismului chiar şi atunci când este vorba despre o boală gravă, sau un stadiu avansat al unei efecţiuni extrem de supărătoare. Iar pentru că în cazul femeilor, multe dintre afecţiuni se datorează aparatului reproducător, insuflaţia cu ozon poate fi făcută vaginal. Odată introdus, acesta va lupta împotriva tuturor afecţiunilor acestuia. Puteţi să luptaţi eficient împotriva infecţiilor bacteriene şi fungice, împotriva durerilor generate de chisturi sau anexită, dar şi asupra acestora deopotrivă, reducând inflamaţia. Şi nu numai a acestora, ci a întregului aparat genito-urinar femnin. Iar asigurarea sănătăţii acestei zone şi a organelor asociate poate juca un rol extrem de mare în ceea ce priveşte fertilitatea.

Din acest motiv este de preferat ca acestă zonă să fie în permanenţă îngrijită şi optim funcţională pentru a preveni surprizele neplăcute ca infertilitatea. În special că procedura, ca şi în cazul celei rectale, este minim invazivă şi nedureroasă. Tocmai pentru ca dumneavostră să puteţi beneficia de nenumăratele benficii ale acestor terapii fără niciun disconfort şi să vă puteţi şi relaxa deasemenea. Cu toată încrederea. Pentru că, Clinica Eliade ştie cum să transforme relaxarea în sănătate.