buze-acid-hialuronic
DiverseFemeiInteresantePersonaleSanatate

Tot ce trebuie sa stiti despre efectele acidului hialuronic asupra buzelor

mai 21, 2020 By

Multe femei isi doresc sa apeleze la procedura de marire a buzelor, aceasta procedura fiind apreciata pentru eficienta pe care o ofera. Acidul hialuronic este o metoda perfecta, aceasta fiind o varianta temporara si reversibila. Desi procedura este temporara, ea este apreciata pentru ca in caz ca nu va place rezultatul final, puteti oricand sa va razganditi. Exista mai multe beneficii ale acestei proceduri de marire a buzelor folosind acidul hialuronic. In primul rand, acesta nu va provoaca o reactie alergica, el gasindu-se in mod natural in corp.

De asemenea, aveti un control total asupra volumului injectat, dar si a dimensiunii finale a buzelor. In comparatie cu alti filleri, procedura provoaca mult mai putine vanatai, ea fiind si reversibila in acelasi timp. Acidul hialuronic nu este un derivat de origine animala, spre deosebire de colagen. Interventia este simpla si usor de efectuat, aceasta fiind minim invaziva. Nu lasa nici un fel de urma vizibila, de aceea va puteti intoarce imediat la activitatile voastre zilnice, fara nici o restrictie.

Acidul hialuronic este solutia optima pentru a va bucura de buze mai frumoase, el fiind perfect pentru ca odata injectat ofera un contur buzelor, redefinind forma lor, avand loc si o crestere al volumului buzelor. Se imbunatateste structura, precum si fermitatea buzelor, acestea fiind mult mai definite. Marirea buzelor Cluj are ca efect si stergerea liniilor fine, precum si a ridurilor din jurul gurii. Rezultatele finale se pot observa dupa aproximativ doua saptamani, iar daca nu sunteti multumite de marimea buzelor in urma injectarii initiale, atunci mai puteti solicita o injectare dupa 2-4 saptamani.

Daca buzele voastre devin mai mici, mai subtiri si au cute inestetice, atunci puteti apela la aceasta interventie. De asemenea, ea este o interventie excelenta si in situatia in care buzele isi pierd din volum si apar riduri si linii fine in jurul gurii. Traumatismele sau interventiile chirurgicale pot duce la aparitia unor asimetrii a buzelor de aceea este important de stiut ca tratamentul cu acid hialuronic poate fi o solutie excelente pentru voi.

Este important sa apelati la un medic care are o experienta cat mai buna in domeniu, acesta stiind cum sa va efectueze aceasta procedura cat mai bine. Abordarea necorespunzatoare va duce si la rezultate nedorite si se poate ajunge in final chiar si la infectie, de aceea este foarte important sa apelati doar la medici cat mai buni. Efectul de marire realizat cu acid hialuronic este unul temporar, de aceea dupa o perioada de 6-12 luni trebuie sa mergeti sa faceti din nou tratamentul. In ceea ce priveste urmatoarele injectari, cantitatea de filler va fi una mai redusa.

Durata efectului variaza destul de mult in functie de produsul pe care il injectati, dar si de timpul de metabolizare a acidului hialuronic de catre oirganism. Daca nu sunteti multumite de rezultatul final, efectele acidului hialuronic pot fi anulate imediat, injectandu-se hialuronidaza. Desi nu este folosita aceasta procedura aproape niciodata, ea este totusi valabila, de aceea, in cazul in care va razganditi, puteti sa apelati la ea.