Constructii

Top 3 proiecte case cu etaj moderne recomandate de specialisti

februarie 26, 2019 By

In anul 2019, majoritatea familiilor aflate in cautarea unei locuinte moderne se indreapta catre proiecte case cu etaj.  Alegerea caminului reprezinta o investitie pe termen lung importanta pentru oricine, tocmai de aceea, in momentul in care decizia de cumparare este luata, este musai sa fie facuta prin consultarea permanenta a expertilor in domeniu. Daca vorbim de case cu etaj, acestea sunt cele mai recomandate din punct de vedere al confortului caminului, esential in construirea unei locuinte sau cumpararea ei. Cu un proiect casa cu etaj potrivit, orice familie poate face o investitie de care sa se bucure pana la adanci batraneti. Astfel, vom vedea care sunt principalele 3 recomandari ale specialistilor in materie de proiecte de case cu etaj moderne pentru ca orice familie sa aiba un trai fericit.

  • Proiect casa moderna cu etaj pentru un teren de 350 mp

Este un proiect de casa recomandat pentru o familie cu 2 copii. Acesta este constituit din 4 camere: un living spatios cu zona de dining perfect pentru a petrece timp impreuna si 3 dormitoare spatioase care sa ofere intimitate fiecarui membru al familiei. De asemenea, proiectul de casa cu etaj are o bucatarie mare, 2 bai si diverse spatii de depozitare care sa asigure functionalitatea casei. Caminul din categoria proiecte case cu etaj este destinat unui teren de cel putin 350 mp, cu front stradal de minim 13,50 m.

 

  • Proiect casa moderna cu etaj pentru un teren de 460 mp

Cu o suprafata utila de 195 mp si o intaltime de 7,5 m, acest proiect de casa moderna este potrivit pentru o familie cu 2 sau 3 copii. Acesta este constituit din 5 camere: un living deschis cu spatiu pentru dining perfect pentru reuniunile de familie, un birou pentru perioadele in care trebuie sa lucrezi de acasa si 3 dormitoare spatioase care asigura intimitatea fiecarui membru al familiei. De asemenea, proiectul are o bucatarie practica, 3 bai, o terasa si diverse spatii de depozitare care asigura functionalitatea casei. Caminul din categoria proiecte case cu etaj este destinat unui teren de cel putin 460 mp, cu front stradal de minim 11 m.

  • Proiect casa moderna cu etaj pentru un teren de 720 mp

Acest proiect este ideal pentru construirea unei case moderne ca in reviste. Proiectul este recomandat unei familii numeroase si dispune de 5 camere, dintre care 3 dormitoare foarte spatioase ce ofera intimitate si spatiu personal pentru toti membrii familiei, un living potrivit pentru relaxare dupa o zi incarcata, dar si o biblioteca in care copiii ar putea studia dupa scoala. De asemenea, casa are o bucatarie deschisa spre living, 3 bai si diverse spatii de depozitare ce asigura functionalitatea casei. Caminul din categoria proiecte case cu etaj este destinat unui teren de cel putin 720 mp, cu front stradal de minim 13 m.

Informatiile prezentate sunt strict orientative, proiectele enumerate putand fi personalizate pentru fiecare familie in functie de nevoi si buget. Mai mult, proiectele sunt gandite in mod economic astfel incat in urma calculului sa existe un cost optim de punere in executie.