Interesante

Toate s-au scumpit sau am cheltuit banii?

ianuarie 22, 2019 By

Stralucitoare sunt sarbatorile de iarna, dar cand ecoul lor se stinge, ramai cu buzunarele goale, cu acele de brad in sufragerie, cu factura la gaze uriasa si cu instalatiile de pom de strans.

Decorurile de iarna deja nu mai au farmec, fiindca nu mai asteptam un Craciun. Psihologii au facut nenumarate studii legate de acesta tema si au stabilit ca acesta perioada este una dintre cele mai depresive din an.

La supermarket se discuta despre acelasi lucru: lipsa banilor, gerul, vremea rea, codul rosu, inceperea scolii si scumpirile.

Noptile sunt lungi, iar cei care nu merg la serviciu trebuie sa isi umple cumva timpul. Iarna este frumoasa, dar costisitoare. Ai nevoie de caldura, te uiti mai mult la televizor, iar la ceai, doresti o prajitura buna. Seara mai faci si un vin fiert, sa te bucuri cu cei dragi… Eu stiu de unde sa scot banii in acesta perioada si nu sunt deloc egoista.

Amanet telefoane Bucuresti este sursa mea de bani, fiindca in ianuarie si salariile intarzie, mai ales la bugetari. An de an dupa reinceperea serviciului, seful ne anunta ca primul salariu pe noul an se amana ba cu o saptamana, ba cu zece zile.

Rezervele s-au dus, iar ca sa te duci la serviciu sa castigi alti bani, iti trebuie… ai ghicit… bani! Nu poti sa pleci dimineata de acasa, chiar daca ai abonament pe mijloacele de transport in comun, fara bani.

Amaneteste sursa de bani care nu te lasa, cand toate celelalte resurse secatuiesc! Fara telefon mobil poti sta 7-10 zile, se recomanda chiar o cura de detoxifiere, dar fara paine pe masa sau fara medicamente, daca ai racit ingrozitor nu este de stat! Cum sa stai cu factura la electricitate neachitata, cand risti sa ti se faca debransarea? In plus, orice intarzieri de la plata se convertesc in penalitati.

Eu recurg la fiecare inceput de ianuarie la amanet telefoane si plec cu banii acasa de la ghiseu. Suma pe care o primesc este cea corecta si imi permite sa supravietuiesc pana la noul salariu.

Amanetonline.ro iti faciliteaza relatia cu casa de amanet, fie ca doresti sa vinzi un lucru valoros sau sa il amanetezi, fie ca doresti sa cumperi.

Problemele tale financiare se rezolva urgent si avantajos, la fel de prompt cum se rezolva an de an ale mele.

Nu ai timp de melancolii si lamentari inutile, ci intra pe site-ul casei de amanet prezentate si solicita ajutorul!