blog
Diverse

Toaletari pentru animalute de companie

martie 3, 2017 By

Toaletari pentru animalute de companie

Asa cum noi mergem la salon sau la frizerie pentru a ne aranja parul, exact asa au nevoie si animalutele noastre de companie de un mic rasfat din cand in cand. Desigur ca uneori e vorba de o necesitate alteori e vorba de pur rasfat.

Sigur ca pentru patrupedele, fie ele catei sau pisici, care au blana mai lunga, o vizita la un salon special care sa asigure astfel de servicii de toaletare, trebuie facuta mult mai des decat in cazul celor cu blana scurta. Un salon de toaletari Sibiu asigura atat ingrijirea blanii, tunsul acesteia, aranjarea si taierea gherutelor.

O data cu venirea primaverii animalele incep sa isi schimbe blana groasa si deasa de iarna cu cea subtire potrivita pentru anotimpul cald. Asta inseamna ca vom gasi mai mult par pe covoare asa ca atunci putem face o vizita unui salon veterinar.

Toaletarea animalutului de companie presupune spalarea, tunderea, descalcirea si curatarea blanii si  chiar si taierea ghearelor, in functie de caz, desigur.

Sunt desigur si pisici sau catei cu blana scurta care observam ca se spala si singuri. In cazul acesta, vizita la un salon pentru toaletari veterinare nu este necesara a fi atat de urgenta sau la intervale scurte de timp, dar totusi nu ar strica o astfel de vizita macar periodica (1-2 ori pe an) pentru a ne asigura ca nu sunt probleme ce tin de piele, de gheare sau alte lucruri de acest gen.

Pentru animalele cu blana mai lunga si deasa este foarte frumos faptul ca pot arata total diferit inainte si dupa vizita la veterinar. Se pot face diferite tunsori si pieptanarii ale blanii, astfel incat animalutul nostru sa arate ca pe podium. Stim cu totii cat de frumos pot fi aranjati pudelii de exemplu.

Asadar, o vizita preiodica la un salon de toaletari pentru animale este recomandata indiferent daca aveti un catel sau o pisica pentru a va asigura ca blanita lor arata bine si ele sunt sanatoase si fericite.