DiverseFunnyInteresante

Tipuri de ceasuri in functie de preferintele fiecaruia

martie 5, 2018 By

Exista multe doamne pasionate de bijuterii, indiferent ca sunt din aur sau argint, toate le confera stil, in special atunci cand merg la o petrecere seara si sunt imbracate in rochii sau alte tinute elegante.  De asemenea exista multe femei pasionate de ceasuri , ele isi cumpara diferite modele, in culori si de material diferite. De pe ceasuri dama eu am achizitionat mereu niste accesorii care au reusit cu succes sa impodobeasca o mana feminina.

Exista totusi niste reguli care trebuie in luate in seama pentru a nu incalca nicio regula de fashion sau a unui cod estetic. Totusi trebuie sa fim atenti la unele detalii, precum cureaua ceasului, aceasta nu trebuie sa fie prea stransa , pentru a nu bloca circulatia sangelui, dar nici sa fie atat de libera incat sa existe riscul sa cada. Cel mai usor este sa adaptam cureaua ceasurilor din silicon si din piele, dar mai dificil daca vorbim despre un ceas mecanic , a carui curea poate fi adaptata mai usor la un ceasornicar.

Trebuie sa fim foarte atenti la cadranului ceasului, sa nu depaseasca incheietura mainii si sa nu dea un aspect urat pe care nu ni-l dorim.  Cand m-am hotarat sa ii cumpar un cadou unui prieten, am intrat pe ceasuri barbati si am gasit multe modele, culori si dimensiuni diferite,  asa ca a fost putin dificil pana m-am decis, in special asupra curelei, daca sa fie metalica, din piele sau silicon. Cand cumperi un ceas trebuie sa te hotarasti din timp la ce eveniment o sa il porti.

Eu in timpul zilei aleg ceasurile electronice, sunt foarte folositoare si au si un aspect deosebit. Multe persoane adopta la petreceri articole vestimentare elegante si cu multe detalii asa ca ajung intr-un final sa nu mai poarte ceasuri, considerand ca ar ingreuna tinuta, dar niste piese vestimentare simple cu un ceas negru de dimensiuni potrivite, confera mai multa eleganta decat ti-ai putea imagina.