Diverse

Tipologii de aranjamente florale

aprilie 1, 2020 By

Aranjamentele florale ca decoratiuni pentru nunta sunt realizate in multiple feluri. Ele sunt construite din mai multe flori posibile si sunt ornate diferit in functie desigur de dorintele celor care le comanda. Nuntile sunt un eveniment special si astfel aranjamentele florale si panourile florale prezente sunt importante pentru intreaga desfasurare a momentului. Vorbind despre tipologii de aranjamente, putem sa discutam si despre suportul pe care sunt puse si forma finala.

Aranjament cu sfesnic

Aranjamentul floral cu sfesnic este potrivit pentru evenimentele in care decoratiunile de nunta sunt in stil clasic. Sfesnicul poate sa fie din fier forjat, cu sau fara lumanari sau alte decoruri care sa fie in prelungirea aranjamentului pozitionat deasupra.

Aranjamentul floral intins

Aranjamentul floral de aest tip se raspandeste pe o suprafata mai mare si este de obicei realizat cu plante care „curg”, cu flori lungi si cu putine care sunt pozitionate in sus, stand drept. Ele sunt repartizate astfel incat sa dea impresia de lat, mai degraba decat de lung.

Aranjamentele cu suport inalt

Aranjamentele florale cu suport inalt sunt puse in varful unui astfel de obiect care este construit astfel incat sa nu deranjeze privirile oamenilor care doresc sa vorbeasca in timpul mesei. El are avantajul de a nu obstructiona imaginea si, de asemenea, de a iesi in evidenta pe masa. Cand este privit din afara da senzatia de grandoare si frumusete care se manifesta puternic.

Aranjamentele la baza mesei

Unii dintre miri prefera aranjamentele florale la baza mesei. Ele sunt de obicei micute si delicate si sunt intime ca senzatie. Cand invitatii se aseaza la o astfel de masa ornata cu buchet in aceasta forma, se simt ca intre prieteni si au tendinta de a comunica mult.

Aranjamentele cu suport transparent

Florile puse in suport transparent pare ca sunt speciale si ca plutesc. Atrag privirile in mod deosebit.