DiverseInteresanteITPersonale

Am testat un fotoliu pentru masaj si iata la ce concluzii am ajuns

octombrie 19, 2017 By

Am testat un fotoliu pentru masaj si iata la ce concluzii am ajuns

Nimic nu se compara cu un mic rasfat la final de zi, cu o pauza sau o clipa de odihna cand simti ca esti extenuat. Nu iti dai seama cata greutate sta in aceste cuvinte pana cand nu te lovesti de astfel de situatii. Daca la mijloc mai sunt si ceva dureri, indeosebi de spate si de picioare – zone intens folosite – atunci cu atat mai mult iti vei dori un masaj la final de zi.

Pare destul de usor sa spui ca iti faci un masaj la picioare. De fapt habar nu ai cat de relaxant e pana cand nu incerci. Asa ca am testat un fotoliu masaj si iata la ce concluzii am ajuns – pe langa faptul ca da, il vreau, tronand la mine acasa, cuminte asteptand sa ma intorc de la munca.

  • Un fotoliu, desi suna poate impersonal, este o optiune mai la indemana, mai accesibila. Nu poti apela oricand la un cabinet specializat, la un spa sau in orice caz la un specialist in arta masajului. Dar fotoliul este oricand disponibil.

  • O senzatie de profunda relaxare si de usurare, un calm extraordinar si o energie debordanta – acestea sunt efectele resimtite dupa ce incerci un fotoliu de acest gen. Pur si simplu pentru cateva minute bune uiti de tot si cand te ridici parca ai lumea la picioare.

  • Durerile – in special cele de spate si de gat, unde muschii sunt foarte incordati – isi schimba cursul imediat. Dupa un masaj stand relaxat si cuminte intr-un fotoliu, durerile sunt de domeniul trecutului. Chiar si cele cronice sunt mai usor de suportat si de tratat pe termen lung. Asta nu stiu sigur, dar merita de incercat oricum; nu e ca si cum ai depune vreun efort pentru asta.

  • Un plus pentru mobilitate – nu degeaba se spune ca sportul ajuta. Ce te faci cand nu ai timp si nici chef de asta? Masajul de care ai parte intr-un fotoliu modern si special creat pentru relaxare te poate ajuta cu musculatura, dar si cu flexibilitatea. Pur si simplu te face sa te simti mai usor, ca un puf. E ca si cand ti-ai lucra parti ale corpului ce sunt ulterior gata sa degaje energie curata.

  • Postura incorecta – este o problema majora si extinsa mai ales in randul celor care lucreaza in fata laptopului, la birou. Tindem sa ne aplecam si asta inseamna un obicei prost ce termina ziua de munca cu durere la nivelul spatelui. In astfel de cazuri, sa iti petreci timp intr-un fotoliu de masaj este ca un dar divin. Este de mare ajutor si pe termen lung.

Concluziile sunt certe, se refera numai la beneficii. Starea de bine vine din odihna, din nivelul crescut de endorfine, din relaxare. Toate acestea le-am descoperit dupa un masaj complex intr-un fotoliu de masaj. Te simti ca nou cand te ridici si asta te face sa ai pofta de viata. Asa ca nimic altceva nu mai conteaza, decat cum sa ai si tu unul acasa. Din fericire, exista chiar modele compacte destinate utilizarii in intimitatea casei. Acceseaza Masatto.ro pentru a vizualiza cele mai profesionale modele, disponibile la preturi rentabile.