Interesante

Tesla disponibil in Romania cu ajutorul Teslounge

februarie 26, 2021 By

Tesla disponibil in Romania cu ajutorul Teslounge

Masinile electrice au devenit ultima perioada extrem de cunoscute in randul soferilor. In primul rand aceasta popularitate a lor a crescut prin prisma faptului ca sunt masini extrem de eficiente, care consuma putin si care ofera foarte multe beneficia pe o perioada mai lunga de timp. In Romania, tot mai multi soferi isi doresc sa opteze pentru o astfel de masina, in primul rand pentru confortul pe care il ofera si mai apoi pentru faptul ca sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator.

Bateria se incarca usor

Un avantaj al masinilor electrice este faptul ca acestea se incarca foarte simplu si fara prea mult efort. Poti opta pentru o incarcare la o statie de incarcare, care te va ajuta sa salvezi foarte mult timp, iar costul acesteia este unul foarte rezonabil.

Gradul de poluare scade

Tot mai multi oameni incep sa se interezeze de problema poluarii aerului, pentru ca acesta devine din ce in ce mai evidenta. De aceea, masinile electrice sunt viitorul in domeniul transportului. Datorita faptului ca acestea se incarca cu ajutorul curentului electric, gradul de poluare scade considerabil. O masina electrica nu va elimina gaze nocive in aer, iar pentru cei interesati de mediul de care suntem inconjurati, acest lucru poate fi un criteriu in alegerea unui autovehicul.

Cele mai bune performante

Nu conteaza ce tip de sofer esti, important este faptul ca masinile Tesla sunt considerate de multi cele mai performante si iti pot asigura experienta de care ai nevoie. Daca iti place sa conduci sportiv, trebuie sa stii ca Model S atinge 100 km/h in numai 2,1 secunde. Sau poate vrei sa ai parte de confort deplin si sa te bucuri de un drum linistit intotdeauna, totul este posibil cu oricare dintre cele patru modele ale gigantului american.

Siguranta deplina

In plus, fiecare drum intr-o masina Tesla este mai sigur ca niciodata. Structura este una dura, astfel ca asigura o protectie foarte buna la impact si prezinta un risc scazut de rasturnare datorita modului in care sunt asezate bateriile.

Functii utile

Mai mult, soferii se bucura si de o multime de functii menite sa le asigure un confort deplin si o experienta cat mai placuta de fiecare data cand conduc. Micile detalii sunt cele care fac viata mai buna, incepand de la faptul ca orice model Tesla dispune de asistenta activa de la intrarea si pana la iesirea pe autostrada. Mai mult, acesta poate fi chemat automat in locul indicat, poate parca singur si poate inclusiv sa schimbe automat benzile pe autostrada.

Teslounge isi doreste sa puna umarul la grabirea procesului de electrificare a parcului auto din Romania care este invechit si alcatuit in continuare de masini Diesel importate din tarile vestice.