Interesante

Terapia vampir: o terapie inedita!

mai 27, 2019 By

Nu este vorba despre un capitol din celebra carte “Dracula”, scrisa de Bram Stoker, ci despre o terapie inedita la care tot mai multe femei, dar si barbati, apeleaza. Terapia vampir sau terapia PRP (Platelet Rich Plasma) nu este nimic inspaimantator, ci o procedura folosita ca tratament facial. Practic, se va folosi sangele tau pentru a ajuta si a sustine activitatea sanatoasa a celulelor pielii. Unde poti face un astfel de tratament vampir?

In Bucuresti, la clinica Yiara exista o echipa specializata in astfel de proceduri si nu numai. Efectele acestei terapii sunt extraordinare asupra ridurilor de la nivelul fetei si gatului, a decolteului sau a cicatricilor. Procedura incepe prin preluarea de la pacient a unei cantitati mici de sange (din brat, ca si cum s-ar prelua sange pentru analize). Se vor recolta astfel 10 ml de sange.

Apoi, falconul este introdus intr-o centrifuga speciala cu scopul de a separa plasma si trombocitele de restul elementelor din sange. Apoi, ceea ce se obtine i se va injecta pacientei sau pacientului. Injectarea va fi facuta la nivelul fetei sau la nivelul zonei cu probleme, prin mici intepaturi. Procedura este total nedureraosa si nu este nevoie de anestezie.

Desigur, nu se vor vedea rezultatele dupa prima sedinta, insa dupa 3 sau 4 sedinte efectele vor fi mai mult decat vizibile. In plus, rezultatele vor dura de la 6 pana la 10 luni. Nu este nimic periculos, iar echipa de la Yiara garanteaza ca efectele vor fi extraordinare.

Trebuie sa stii ca poti beneficia de terapia vampir pret bun, la numai 600 de RON pe sedinta. Este o procedura care te va costa mult mai putin decat un lifting facial efectuat prin procedura chirurgicala, nu vei avea dureri si nici nu va fi nevoie de repaos la pat. La inceput, multe paciente sunt curioase sa vada ce inseamna o asemena terapie, iar dupa ce incearca ajung sa se indragosteasca de tratamentul care le poate oferi o rejuvenare si lifting, care le va hidrata pielea si va ajuta la regenerarea tesuturilor, ca in final sa se obtina o imbunatatire vizibila a texturii pielii. Si nu uita ca este una din cele mai sigure proceduri, fara efecte adverse, pentru ca se va folosi sangele tau.

Esti curioasa? Lasa-te pe mana expertilor de la Clinica Yiara si incearca si tu terapia vampir.