Interesante

Tehnologii moderne pentru o locuinta moderna

martie 14, 2019 By

Multe persoane au imbratisat fenomenul de smart-home, in care numeroase electronice si electrocasnice din locuinta sunt conectate intre ele intr-o retea interna pentru a-i oferi utilizatorului acces mai facil la functiile acestora. Pe langa acestea mai avem la dispozitie si alte solutii inovative pentru a ne transforma locuinta in ceva modern, mai sigur si mai confortabil, confortul fiind pana la urma esential in orice locuinta.

Unul dintre aspectele care ajuta la obtinerea nivelului de confort dorit este reprezentat de catre podea, care poate fi realizata din diverse materiale, unul dintre celele mai utilizate fiind parchetul. Acesta poate fi realizat in mai multe modele si nuante, lungimi si grosimi, dupa marimea fiecarei persoane. Cu totii ne dorim cele mai bune materiale asa ca eu va pot recomanda magazinul Parchetlucios.ro unde gasim parchet de calitate germana de cea mai buna calitate. Aici gasim parchet laminat lucios care se poate potrivi in orice locuinta. Acesta are un pret mai mare decat altele prezente pe piata insa calitatea acestuia este incontestabila, fiine rezistent la zgarieturi si lovituri dar si la actiunea apei si a detergentilor de curatare. Datorita faptului ca este laminat, acesta se va murdari mai greu si in acelasi timp poate fi curatat mai usor.

Rezistenta parchetului lucios din acest magazin este data de catre tehnologia ELESGO cu care este realizat. Aceasta ii ofera luciu pe toata durata sa de viata, rezistenta sporita la zgarieturi, apa si chimicale, durabilitate crescuta si cel mai important, nu aluneca, chiar daca este laminat. Astfe, este sigur pentru a lasa copii sa se joace pe el. Avand peste 46 de modele diferite de design si culoare disponibile in magazin ne putem alege ceea ce stim ca ne va face locuinta mai comoda, mai frumoasa si mai placuta. Avem chiar si posibilitatea de a testa parchetul primind mostre gratuite pe care le putem incerca. Alegeti si voi solutiile moderne pentru locuinta voastra.