Interesante

Tehnologia si punctul in care a ajuns

septembrie 19, 2017 By

Secolul vitzei este denumit si secolul in care tehnologia depaseste orice parte a imaginatiei umane. Am ajuns la rangul in care filmele SF ale anilor `80 au devenit realitate. Acum, datorita unei tehnologii imbatabile avem la indemana o gama foarte mare de produse, realizate si create cu scopul de a ne usura fiecare pas pe care il facem in viata noastra de zi cu zi.

Astazi vreau sa discutam despre doua produse comercializate cu succes si la preturi imbatabile pe platforma web techstar.ro. Intra pe acest website si fa cunostiinta cu “elm 327” si “mini pc”-ul lor. Acest ELM 327 reprezinta un model de interfata de diagnoza cu conexiune Bluetooth pentru o gama larga de marci de masini, printre ele amintim Alfa romeo si WW si Toyota, gama se extinde cu mult peste cele amintite mai sus. Aceasta interfata de diagnoza este conceputa pentru conexiunile Bluetooth si intre mufe de tip OBD2, adica marcile CAN care suporta toate tipurile de BUS. Protocalul utilizat de acestia este pe Android, realizand astfel o usurinta de utilizare de tip user friendly. Se utilizeaza aceasta interfata pentru a citii peste 300 de coduri si definitie generice de diagnosticare din baza de date a masinii. Acest produs iti poate confirma o anumita valoare de incarcare a masinii, o temperatura a aerului de admisie si chiar starea sistemului de combustibil. Acestea sunt doar cateva din multitudinea de functii oferite de aceasta interfata.

La achizitia acestui produs se primeste cadou si o bucata de CD care asigura intelegerea si modul de utilizare a softului. In afara acestui produs, permiteti-mi sa va fac cunostiinta cu cel mai apreciat gadget al anului, mini pc-ul. Daca incerci platforma de cautare a site-ului o sa gasesti o gama foarte mare de modele de produse tip mini pc. Aceste produse se caracterizeaza in prinicipal prin sistemul lor de operare, sistem de operare de tip Android care se muleaza fiecarui utilizator sau consumator al pietei. Ele prezinta cu success integrarea unei memorii RAM de la 4 pana la 8 GB precum si o capacitate de functionare de 5 GHZ. Majoritatea acestor produse vin cu procesoare performante cu raport direct la calitatea si pretul acestora, poti opta pentru variante cu processor quad core sau chiar octa core. Astfel ai acces nelimitat la cele mai bune gadget-uri ale tehnologiei actuale. Asadar, intra si tu acum si fi mereu surprins de cele mai bune produse la cele mai bune preturi!