blog
Personale

Stickere auto

octombrie 18, 2016 By

Stickere auto

Acum este foarte usor sa iti personalizezi autoturismul fara a mai fi nevoie sa apelezi la solutii costisitoare si care propun numeroase riscuri. Este suficient sa alegi stickerele auto de la Colantari Design, accesibile pentru toate buzunarele si unde se gasesc o multime de modele pentru gusturile fiecaruia.

Economii

Pentru a vopsi un element al masinii, de exemplu capota, este nevoie de fonduri considerabile, in special daca se doreste un desen sau un design unic, iar procedura nu poate fi pusa in practica doar de catre cei mai buni specialisti ai domeniului, fiind justificate preturile mari. Insa totul este mult mai usor cu ajutorul stickerelor, intrucat acestea reprezinta un autocolant ce se lipeste pe orice element al masinii pentru a-i oferi mai multa personalitate, iar tarifele sunt de cativa zeci de lei, in functie de modelul ales si de dimensiunile acestuia.

Fara riscuri

Folosirea unor stickere auto nu implica nici un fel de risc, acestea fiind foarte sigure pentru toate tipurile de vopsea ale masinilor, care sunt mult mai bine protejate. Pentru a fi lipite nici macar nu este nevoie de prezenta unui specialist, fiind recomandata doar putina atentie si dexteritate, pentru ca totul sa iasa perfect. Nici la dezlipire nu vor fi probleme, intrucat stickerele nu lasa urme si nici nu ataca vopseaua. Mai mult, aceasta reprezinta o ocazie ideala pentru a masca un defect estetic minor al masinilor, precum o zgaraietura.

Durata de viata

Aceste stickere auto comercializate de Colantari Design sunt foarte rezistente, nu se dezlipesc dupa scurt timp si nu sunt afectate de conditiile meteo nefavorabile, precum ninsori sau ploi, dar nici de caldura excesiva. De asemenea, clientii fie pot alege unul din miile de design-uri propuse pe site, fie pot veni cu propriile idei care sa fie puse in aplicare cu ajutorul specialistilor nostri.