blog
Auto

Stickere auto

decembrie 23, 2016 By

Stickere auto

Autoturismele reprezinta cele mai de pret bunuri pentru multe persoane, acestea fiind ingrijite in mod corespunzator, astfel incat sa se prezinte intr-o stare optima mai multi ani la rand. In schimb, multi isi doresc sa isi puna in aplicare propriile idei si sa isi transforme masinile in niste opere de arta, insa pentru a ajunge aici este nevoie si de un buget pe masura, si nu toata lumea dispune de sume mari ce pot fi alocate pentru asemenea proiecte.

O solutie practica

In schimb, o varianta foarte practica este apelarea la stickere auto, deoarece acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si se potrivesc de minune pe mai multe elemente ale caroseriei, de la capota, la cupola, portiere sau luneta.

Costuri accesibile

De asemenea, costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, acestea variind in functie de dimensiuni si de complexitatea modelului. Astfel, cu doar 50 sau 100 de lei, orice persoana isi poate personaliza un anumit element al masinii, pe cand oricare alta procedura ar fi implicat costuri mult mai ridicate.

Modele pentru toate gusturile

Se gasesc modele care indeplinesc preferintele tuturor clientilor, de la imagini haioase, la mesaje amuzante, desene variate, logo-uri si nu numai, iar acestea se adapteaza de minune la caracteristicile fiecarei masini. Ideale in toate conditiile, niste stickere auto sunt recomandate si pentru a masca un defect precum o zgaraietura, promitand un aspect placut de toata lumea.

Durata de viata

O alta caracteristica esentiala este reprezentata de faptul ca stickerele rezista foarte bine in timp, prezentandu-se in conditii optime. Durata de viata variaza in functie de calitatea autocolantului folosit, insa conteaza si mediul in care sunt folosite. Cu toate acestea, stickerele nu sunt afectate de precipitatii si nu se vor dezlipi nici macar la spalatorii, garantia fiind de minim 6 luni pentru cele mai accesibile dintre acestea.