blog
Diverse

Solutii optime in materie de inregistrare domenii!

martie 25, 2020 By

Atunci cand aveti in plan deschiderea unui website pentru afacerea pe care o conduceti, fie ca este vorba despre un magazin online, blog sau despre un site de prezentare, trebuie sa cunoasteti faptul ca este necesar sa apelati la o firma, o agentie web care ofera servicii de inregistrare domenii.

Astfel, indiferent de dimensiunea afacerii si nevoile pe care le aveti, la numai un simplu click distanta, accesand site-ul THC.ro, veti gasi cele mai potrivite solutii pentru dumneavoastra. Accesand THC.ro, o sa puteti gasi peste 1000 de extensii fie ca alegeti clasicul “.ro”, popularul “.com” sau doriti sa fiti creativi si sa alegeti un nou gTLD precum “.pro” sau “.website”.

De asemenea, accesand THC.ro, va veti putea bucura de o multime de servicii in materie de inregistrare domenii, dupa cum urmeaza:

  • Peste 500 de extensii – Poti fi cat de creativ iti doresti! De la clasicele .ro si .com, pana la noile lansate .dev si .top.
  • Subdomenii nelimitate – Poti crea cate subdomenii doresti pentru blog, website, forum, magazin online etc.
  • Redirectioneaza oriunde – Redirectioneaza domeniul tau catre un alt domeniu, website sau pagina de social media.
  • Reinnoiri flexibile – Poti alege intre reinnoirea manuala sau automata a numelui tau de domeniu.
  • Domain lock gratuit – Paza buna trece primejdia rea! Prevenim transferurile accidentale sau neautorizate.
  • Administrare usoara – Administreaza cu usurinta setarile domeniului tau cu panoul nostru de control intuitiv.
  • Cautare avansata – Identifica extensia dorita imediat prin intermediul motorului nostru de cautare avansat.
  • Confidentialitate – Pastreaza-ti datele personale departe de hackeri si spammeri. Alege Whois Privacy pentru doar 4€/an.

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru orice om atunci cand cauta diverse produse ori servicii, este reprezentat, bineinteles de preturi. Ei bine, in ceea ce priveste alegerea si inregistrarea unui domeniu pentru site, THC.ro va ofera cele mai bune preturi domenii in raport cu calitatea serviciilor oferite, fara conditii sau taxe ascunse.

Inregistrarea domeniilor reprezinta doar o mica ramura a tuturor serviciilor pe care cei de la THC.ro le ofera. Tocmai din acest motiv, sunteti invitati sa accesati site-ul acestora unde va sunt puse la dispozitie toate detaliine neceare, indiferent ca aveti nevoie de servicii de inregistrare domenii, gazuire web si asa mai departe.

In domeniul online, exista persoane care nu se pricep la tot ceea ce presupune infiintarea si mentinerea unui site pe pozitii, iar echipa THC.ro sare in ajutorul acesora, ascultand in permanenta nevoile si parerile clientilor, toate fiind luate in considerare astfel incat sa se poata crea produse si servicii care sa se potriveasca exact, tuturor acestora, indiferent ca in spatele site-ului este vorba despre o afacere mica sau despre o companie mare, in toata regula.

Acest lucru poate sa fie concretizat prin intermediul serviciilor de consultanta care sunt disponibile 24/7, astfel incat, indiferent de urgenta pe care o aveti, orice problema sa poata fii rezolvata rapid si simplu, fara ca activitatea sa fie intrerupta.