Personale

Smartwatch iUni U26 pentru mine

martie 9, 2016 By

Smartwatch iUni U26 pentru mine

 

Salutare tuturor, dupa cum vorbeam in articolele precedente despre tehnologie astazi o sa ramanem tot pe aceeasi ramura si o sa discutam despre smartwatch ieftin. Cu totii probabil ati auzit sau ati vazut cu siguranta ce este un astfel de smartwatch, sau pe romaneste un ceas inteligent. Aceste ceasuri care merg conectate la telefon sunt super utile si chiar se asorteaza la anumite tipuri de vestimentatii. Am intrat pe iuni.ro si am vazut ca acolo au preturi chiar foarte bune la astfel de ceasuri unele gasindule la 200 lei.

Smartwatch iUni U26 pentru mine

Smartwatch iUni U26 pentru mine

Smartwatch iUni U26 va fi urmatoarea mea achizitie, si nu glumesc cand spun asta deoarece de ceva timp ma tin sa imi cumpar si eu un astfel de ceas. Este super fain sa il ai la mana si lumea sa creada ca este un ceas LED obisnuit, dar cand ii arati de aproape sa fie surprinsa. Cum ziceam si mai sus preturile sunt super ok, iar U26 de la iUni este chiar 200 lei, un pret rezonabil pentru buzunarul meu.

Imi place sa fiu in ton cu tehnologia astfel achizitionand in decursul timpului diferite gadgeturi noi aparute. Acum ca au aparut smartwatch-urile sunt super incantat si super dornic sa imi cumpar si eu unul. Multi dintre voi probabil ziceti ca sunt obsedat dupa tehnologia de ultima oara, si tin sa va contrazic, nu sunt obsedat dar sunt dornic de a cunoaste din ce in ce mai multe gadgeturi noi aparute.

Cateva informatii despre ceas:

  • Are ecran LCD touchscreen
  • Ceasul este facut din otel si silicon
  • Functii : Pedometru , Altimetru, Barometru, Termometru, Cronometru
  • Alarma de pierde a telefonului (cand va indepartati la mai mult de 6 m de telefon)

Dar dupa cum spuneam pe site puteti gasi mai multe modele de ceas-uri, mie unul mi-a placut foarte mult U28 si chiar o sa imi fac comanda de unul. Este foarte util pentru job-ul meu, asa putand sa fac mai usor treaba fara sa mai scot telefonul din buzunar de fiecare data cand primesc un apel. Pentru cei ce lucreaza in domeniul in care lucrez si eu este foarte util si practic.