Personale

Siguranta site-urilor de filme online

mai 18, 2016 By

Astazi vreau sa vorbesc despre una dintre marile mele pasiune si aceasta fiind filmele. Inca de la varsta de 10 ani am inceput sa ma uit la seriale si filme alaturi de tatal meu, odata cu trecerea timpului am inceput sa descarc singur de pe internet si ma uit. Astazi nu mai trebuie sa descarc filmele ci le gasesc pe internet in format online, la aproximativ cateva saptamani de la premiera il poti gasi pe internet in format 240 sau 480 un format accesibil daca vrei sa vezi neaparat acel film, daca nu il vezi filmat de o camera profesionala in cinematograf.

Sunt mare fan al filmelor de actiune dar si de comedie, acum sunt in mare cautare de site-uri sigure care sa imi ofere o singuranta ridicata atunci cand vine vorba de calculatorul meu. In general site-urile de filme sunt supra populate de reclame iar aceste reclame unele dintre ele trebuie sa descarci cate ceva, atunci accesand diferiti virusi. Am gasit pe internet si un site de filme porno foarte sigur romanesc care ofera pentru vizitatorii lui o siguranta ridicata dar si o calitate superioara a filmelor. Filmele nu sunt uploadate ci sunt preluate de la alte site-uri mari din intreaga lume, asta fiind un lucru foarte ok, deoarece acestea au foarte multe filme care pot fi preluate si oferite. Multi utilizatori de internet din Romania nu prea se descurca cu limba engleza asa ca site-urile de genul sunt de foarte mare ajutor pentru acestia.

security

De ce sa ma uit online la un film?

Online este mult mai simplu si nu trebuie sa te mai chinui sa cauti pe internet, avand riscul ca la descarcare sa mai primesti si un mic virus. Unul dintre marile pericole ale descarcarilor sunt virusii, deoarece acestia pot fi ascunsi in diferite foldere sau fisiere. Asa ca va sfatuiesc sa va uitati online fie la un film de actiune fie la unul de comedie ori la un film pentru adulti pentru cei ce cauta.