Interesante

Sfaturi utile pentru femei moderne

septembrie 17, 2018 By

Revistele pentru femei au fost, mereu, o pasiune foarte mare de-a mea. Inca de cand eram adolescenta, cumparam diverse reviste cu sfaturi specifice varstei si apoi, cand am devenit adult, cu diverse idei pentru style and living. In ultimul timp, nu am mai avut timp sa citesc revistele pentru ca sunt din ce in ce mai ocupata cu munca si copiii. In plus, o revista, asa cum o cumparam odata, mi-ar ocupa mult spatiu in geanta si ar fi greu de transportant oriunde. Mai mult, am locurile din casa, pentru depozitare, limitate mai ales de cand cei mici au venit pe lume. Asa ca mi-am indreptat atentia spre revistele online. Sunt mult mai practice. De ce?

In primul rand, le poti transporta oriunde, deoarece tot ce ai nevoie este un telefon mobil, o tableta sau un calculator. Poti sa citesti la munca, in metrou sau in bucatarie, in timp ce pregatesti masa. Nu este nevoie sa astepti numarul urmator pentru a vedea daca exista in revista vreun subiect care te intereseaza. Astfel de reviste sunt actualizate foarte des, deoarece este mult mai simplu. In primul rand, revistele online nu trebuie tiparite. In plus, acestea sunt extrem de bine documentate.

O astfel de revista, pe care am descoperit-o de curand, este womenontop.ro. Aici pot sa gasesc tot ce imi doresc. De exemplu, zilele trecute cautam articole despre epilare. Am gasit ceva super cool despre cum sa te epilezi foarte bine, cu metode extrem de eficiente. In plus, nu stiam ca trebuie sa iti cunosti tipul de piele, ce tip de par ai si cat de mult suporti durerea. Ai de ales intre mai multe tipuri de epilare si il poti alege pe cel care iti lasa picioarele fine, pentru mai mult timp sau cel care ti se potriveste mai bine. Un alt articol care m-a interesat si mi-a iesit in cale zilele trecute, a fost despre masti de fata. Mai ales de cand am nascut, pot sa spun ca tenul meu a avut de suferit si, de aici, am aflat retete minunate de masti de fata, pentru diferite tipuri de ten. Recomand tuturor femeilor o astfel de revista online pentru cele mai utile sfaturi.