blog
Interesante

Sfaturi pentru o calatorie reusita

august 7, 2017 By

Sfaturi pentru o calatorie reusita

 

Cand este timpul sa plecam intr-o vacanta sau intr-o delegatie, mereu intervine stresul bagajelor. Ne plafonam si nu stim ce trebuie sa impachetam, ne punem prea putine lucruri sau prea multe, insa in cele ce urmeaza descoperi azi o mica lista cu lucruri esentiale pe care ar trebui sa le ai la tine intr-o calatorie, dar si de ce fel de genti, posete si rucsacuri practice ai nevoie pe durata calatoriei tale.

Bagaje recomandate in calatorie

Cu siguranta in vacanta ai nevoie de un rucsac sic. In plus, ca beneficiu ulterior, poti sa il porti si la serviciu, in oras sau la cumparaturi. Un rucsac este foarte practic in special daca calatoresti cu avionul, acesta fiind bagajul tau de mana. In vacante te vei putea plimba cu rucsac n loc de o geanta, astfel iti va fi si mai comod, decat sa porti o geanta pe un singur umar.

Un alt accesoriu de calatorie important este un troller bun, de calitate, incapator si compartimentat inteligent, astfel incat sa iti incapa toate hainele si accesoriile.

Lista accesorii calatorie ideala

Micile accesorii sunt cele care se uita tot timpul acasa si este indicat sa ai o lista cu ele inainte de a-ti face bagajul. Asa cu siguranta vei scapa de stresul pe care multi il au atunci cand isi pregatesc bagajele.

  • Un accesoriu nelipsit pentru vacante este aparatul foto; cu siguranta vei vrea sa imortalizezi toate momentele si peisajele frumoase impreuna cu familia si prietenii tai.
  • Laptopul si geanta de laptop – in special daca mergi intr-o delegatie, in scop de serviciu.
  • Un portfard care sa contina toate produsele tale cosmetice, sa fie puse separat de haine.
  • Alte accesorii pe care multi le uita sunt: ochelarii de soare si carti sau reviste de citit, pentru drum.

Genti de purtat in vacanta

Niciodata nu avem prea multe genti, in special femeile. Este bine sa ai mai multe tipuri de genti si in vacanta, sa ai optiuni diferite.

  • O poseta simpla si eleganta pe care sa o porti purta oricand, pentru orice stil de imbracaminte.
  • Un plic sau clutch pentru o cina romantica sau o iesire cu prietenele tale.

Fie ca pleci in vacanta sau nu, este timpul sa iti reinnoiesti colectia de posete si genti pentru noul anotimp care vine, gasesti o gama diversa de accesorii la Depozitul de Posete!