blog
Interesante

Servicii funerare complete in Bucuresti

martie 9, 2020 By

Daca te confrunti cu un deces al unei rude sau al unei persoane dragi, vei putea realiza ca te afli in mijlocul unei situatii neasteptate de care nu vei sti exact cum sa te ocupi. Din acest motiv, in astfel de situatii triste, se recomanda ca familiile indoliate sa aleaga angajarea unei firme de servicii funerare, care sa se ocupe de intreg procesul pe care il presupune decesul unei persoane, de la obtinerea tuturor documentelor si pana la organizarea inmormantarii. O astfel de firma este Casa Funerara Luca care ofera servicii funerare complete in Bucuresti, si nu numai.

Casa Funerara Luca vine in sprijinul familiilor indoliate cu tot ceea ce tine de organizarea unui astfel de eveniment deoarece pun la dispozitia clientilor sai servicii funerare complete, incepand de la transportul decedatului la domiciliu, capela sau cimitir, la pregatirea acestuia si pana la ultimul pas ce presupune inmormantarea. Casa Luca ofera o gama variata de servicii prin personal calificat care sa se ocupe de documentele necesare in astfel de situatii precum certificate, avize. Acestia ofera asistenta non stop pentru fiecare persoana care necesita orice tip de informatie cu privire la decesul celui drag. Printre serviciile oferite in afara transportului se numara si toaletarea decedatului, precum si asigurarea tuturor produselor necesare pentru inmormantare precum: sicriu, cruce, colaci, prosoape preot, prosoape mici, batiste si banuti, lumanari, doliu pentru usa si pentru pus in piept.

Casa Funerara Luca se diferentiaza de celelalte firme din domeniul funerar prin seriozitate si profesionalism, venind in ajutorul familiilor pentru ca acestia sa treaca mai usor pentru toate detaliile legate de procesul de inmormantare, fie ca solicita doar transport funerar sau orice alt timp de serviciu. In astfel de situatii, firma asigura consultanta gratuita 24h din 24h, pentru a oferi informatii necesare tuturor persoanelor care necesita intr-o astfel de situatie precum decesul, un eveniment ce in general nu poate fi anticipat. Pachetele oferite de Casa Funerara Luca sunt diverse, la preturi accesibile avand posibilitatea de a alege din diverse pachete precum pachete pentru pensionari, pachete de lux, pachete ce pot fi achitate in totalitate cu talonul de pensie sau la care este necesar a se mai achita o mica diferenta, pachete ce contin tot ceea este necesar pentru a finaliza intreaga procedura imediat urmatoare decesului, ramanand la aprecierea dumneavoastra sa alegeti pachetul dorit, in functie de posibilitatile financiare.

Din pacate, desi vorbim de situatii nefericite precum este decesul, exista persoane rau intentionate care cauta sa profite de familiile indurerate chiar si in astfel de momente. De aceea, desi uneori ajutorul oferit poate parea bine intentionat, este de preferat sa incercati sa va axati spre o firma aleasa personal, si in urma recomandarilor familiilor care au mai colaborat cu astfel de firme.