blog
blindajeConstructii

Rolul betoanelor si modalitatea de fabricare

noiembrie 9, 2016 By

In copilarie, am petrecut o buna perioada de timp in casa bunicilor. Strada pe care ma jucam indiferent de anotimp, avea intr-unul din capete o padure aflata pe malul Argesului. La ceva distanta de aceasta, dar nu foarte departe, se afla o statie de betoane.

Roiau tot soiul de utilaje grele, existau macarale, blindaje specifice statiilor de betoane. Stateam uneori pe digul inalt din nispi care a fost construit in jurul Argesului si le urmaream.

Cel mai mult imi placeau basculantele colorate. Cabina era diferita de suportul in care carau nisipul, iar sistemul prin care il varsau mi se parea fantastic, copil fiind. Basculantele pareau de jucarie, mereu harnice, mereu in miscare. Lasau mult praf in urma lor.

Pe langa basculante, in dotarea cu logistica utila unei statii de betoane, intra si pompele de beton, automalaxoare.

Fiecare activitate sau obiect isi are rostul sau pe aceasta lume. Fiecare om are o activitate la care este talentat, munca pe care o face cu pricepere. De munca aceea depinde o alta actiune.

Toti suntem interconectati si avem o misiune pe acest pamant.

O statie de betoane are nevoie de o zona gama intreaga de elemente de uzura. Este absolut important ca livrarile de beton sa fie rapide, in raport cu nevoile clientului.

Blindajele, de diverse forme sau dimensiuni au nevoie sa intruneasca un anumit standard pentru functionarea in siguranta.

Corporation Construct are drept scop de a oferi suportul necesar in identificarea solutiilor esentiale legate de material sau de reducerea costurilor de productie.

Nevoile fiecaruia sunt diferite, astfel incat solutiile au nevoie de personalizare si atentie.

Intotdeauna se poate mai bine!

Fabricile de betoane au nevoie de o  garantie sporita, pentru a executa si constructii speciale.

Betoanele sau produsele realizate din acestea au nevoie de verificare si trebuie sa fie livrate insotite de documente de calitate conforme cu cu reglementarile ii vigoare. Aceste reglementari sunt cuprinse de altfel intr-un manual destinat calitatii.

Betonul este utilizat inclusiv in construirea de drumuri, iar cand acesta este turnat iarna are nevoie de o compozitie speciala, durabila. O astfel de statie lucreaza pe intreg parcursul unui an calendaristic, indiferent de temperaturile anotimpurilor.

Este de preferat computerizarea statiilor de betoane.

Drumuri senine sa aveti!