Regim hotelier in Bucuresti

august 4, 2016 By

Cel mai populat oras al tarii, Bucurestiul este vizitat anual de mii de turisti romani, dar si straini, care sunt atrasi de locurile ce nu trebuie ratate, dar si de viata activa din centrul vechi. Capitala nu sufera la capitolul locuri de cazare, fiind disponibile suficiente, pentru toate gusturile si preferintele, dar si pentru toate buzunarele. In schimb, oricine isi doreste sa economiseasca cat mai multi bani, astfel ca se orienteaza catre unitatile de cazare situate la o distanta mai mare de majoritatea punctelor de interes.

Unde ma cazez in Bucuresti?

Cu toate acestea, poti opta pentru regim hotelier Bucuresti, pentru a te bucura de conditii grozave, locuri de cazare confortabile, situate in zone foarte accesibile, dar si la preturi mult mai mici ca la hoteluri. De regula, pretul unei camere de hotel de 3 stele incepe de la 240 de lei, intr-o zona buna a capitalei, insa cu regimul hotelier iti poti alege la aceeasi suma, un apartament cu 3 camere in care sa se poata caza in conditii grozave chiar 6 persoane. Astfel, pretul se imparte egal la 6, iar tariful final ar fi de 40 de lei de persoana, adica unul foarte mic.

De asemenea, aceste apartamente disponibile pe e-stabil.ro la sectiunea regim hotelier Bucuresti sunt bine dotate si nu lipsesc televizorul lcd, aerul conditionat sau masina de spalat. Mai mult decat atat, un apartament cu 3 camere, are o suprafata de minim 65 de metri patrati, in timp ce in cazul unei camere de hotel, pentru acelasi pret, oaspetii au la dispozitie o suprafata de cel mult 10 metri patrati, un pat, foarte putina mobila si baie proprie. Chiar daca masa se serveste de regula la restaurantul hotelului, oaspetii trebuie sa respecte un intreval orar strict, adica nu se bucura de flexibilitate, iar preturile acestora sunt destul de ridicate, pe cand in cazul regimului hotelier isi pot gati oricand isi doresc.