Interesante

Redecoreaza-ti casa ca-ntro alta dimensiune!

iulie 24, 2019 By

Chiar daca nu esti un maestru in domeniul amenajarilor interioare, marii producatori si designeri au avut grija sa analizeze cele mai sofisticate dorinte si sa vina pe piata cu elemente noi de decor care sa fie pe placul celor mai sofisticati dintre noi. Folina este unul dintre acele “personaje principale” in materie de decoratiuni, ce aduna la un loc pasiunea cu dorinta de a renova casa dupa un tipar unic si inedit.

Daca si tu esti genul acesta de persoana, care considera ca decoratiunile sunt totul, atunci ai aparut la momentul potrivit. Exista o serie de elemente senzationale aparute pe piata relativ recent, care schimba cu totul si cu totul orice incapere indiferent de dimensiunea acestora.

In aceeasi nota, la fel de inedita, poti apela la tablourile 3D sau 5D. Sunt genul acela de tablouri care surprind aranjamente florale si/sau peisaje in relief pentru si mai multa opulenta.

Iti plac florile si vrei sa iesi in evidenta prin intermediul acestora, fara sa fii nevoit sa le acorzi prea multa atentie si fara sa investesti in randuri repetate? Florile artificiale si cele de sapun sunt alegerea ideala! Pe langa faptul ca ele sunt nemuritoare, nu necesita o grija speciala. Exista zeci de astfel de tipuri de flori realizate cat mai realistic cu putinta si care iti vor decora casa cu usurinta. Totodata, florile de sapun sunt o adevarata placere pentru simturi, ele ornamentand orice colt din casa ta si oferindu-ti in acelasi timp flexibilitatea de a le introduce in momentul tau de relaxare.

In aceeasi nota, la fel de inedita, poti apela la tablourile 3D sau 5D. Sunt genul acela de tablouri care surprind aranjamente florale si/sau peisaje in relief pentru si mai multa opulenta.

N-as putea uita si de aceasta faianta 3D, o faianta adeziva care iti permite sa o lipesti deasupra faiantei monotone, fara a fi nevoit sa faci renovari ample si costisitoare. Astfel iti protejezi faianta veche si te bucuri de o noua infatisare.

Pentru detalii suplimentare te invit sa accesezi Folina si sa vizualizezi intreaga gama.