blog
Interesante

Protectie asigurata de Esteto

iunie 14, 2018 By

Protectia propriei persoane dar si a pacientilor este esentiala intr-un cabinet medical. De fiecare data cand intri intr-o unitate medicala te astepti ca totul sa fie curat, sa simti acel miros atat de cunoscut de dezinfectant si sa vezi oameni in uniforme specifice, echipati cu tot ceea ce este necesar pentru a te face sa te simti in siguranta. In unitatile private ai toate sansele sa vezi asa ceva. Din pacate, in unitatile de stat lucrurile nu stau atat de bine. Fiecare asistent si medic ar trebui sa poarte cateva accesorii indispensabile.

De exemplu, imi vin in minte sabotii medicali. Nu pot sa spun ca am vazut toate cadrele medicale incaltate in astfel de papuci. Nu este o investitie exagerat de mare si avantajele sunt extraordinare atat pentru ei, cat si pentru pacienti. La Esteto, se poti gasi saboti medicali ieftini. Acestia, cum spuneam, au foarte multe avantaje. In primul rand, sunt foarte comozi. Au un design special care asigura confort total piciorului. Nu sunt cei mai frumosi din punct de vedere estetic. Insa asta nu ar trebui sa conteze. Pana la urma nu sunt genul de saboti pe care nu ii purtati la petreceri sau birou. Sunt saboti strict pentru a fi folositi in cabinet sau intr-o locatie unde se sta mult timp in picioare, gen o brutarie sau un salon cosmetic, deaorece acestia sunt recomandati si in astfel de centre. Astfel, durerea cauzata de statul in piciaore poate fi ameliorata simtitor prin purtarea unor astfel de incaltari. In plus, este recomandat ca acesti saboti sau papuci medicinali sa fie purtati doar in incinta centrelor medicale si asta pentru a pastra regulile stricte de igiena. Ganditi-va doar cati germeni puteti aduce din exterior.

Un alt accesoriu pe care medicii si asistentii ar trebui sa ii aiba, bineinteles nu in absolut orice situatie, sunt acele bonete de unica folosinta. Ele nu sunt tesute si permit aerului sa circule. Avand o banda elastica usoara, acopera foarte bine partea de sus a capului si in acelasi timp se adapteaza pentru orice marime fara a incomoda sau jena. De asemenea, acet tip de bonete sunt folosite si in centrele de alimentatie publica sau saloanele cosmetice. Au rolul de a proteja pacientii, in special in timpul operatiilor. Un medic nu poate risca sa ii cada un fir de par intr-o plaga deschisa. In industria alimentara firele de par ar fi un risc major, de asemenea. Nimanui nu ii place sa manace o paine sau o supa care sa contine astfel de elemente.

In concluzie, pentru a asigura protectia totala in centrele medicale sau de alimentatie, este bine sa va asigurati aceste consumabile. Ele nu trebuie sa lipseasca. De accea, Esteto va pune la dispozitie aceste produse alaturi de o gama larga de alte consumabile indispensabile precum halate sau masti de unica folosinta. Ca sa fiti siguri ca nu veti duce niciodata lipsa de asa ceva, comandati-le din timp. Le veti avea in stoc in 2-3 zile de la plasarea comenzii si pentru comenzile care depasesc 200 de ron veti beneficia si de transport gratuit.