Personale

Promotii la televizoare

ianuarie 23, 2016 By

Nu de multe ori am refuzat sa imi indeplinesc dorintele si de foarte multe ori cand am facuto am regretat. Acum ca am frumoasa varsta de 21 de ani vreau si eu anumite lucruri, fie un ceas, fie un gadget, fie ceva elegant si vreau sa imi cumpar. In general produsele electrice care vreau sa mi le iau astept sa apara in promotii, si nu de putine ori mi-am cumparat ceea ce mi-am dorit din promotii. De ceva timp intru pe un magazin online cu preturi destul de avantajoase si am gasit foarte multe lucruri la promotie care as vrea sa mi le cumpar.

Am gasit si ceva sincer care imi place printre promotiile celor de la acest magazin online cum ziceam mai sus, si unul dintre aceste lucruri este un televizor micut pentru bucatarie. Televizorul este un LCD de la Lustar de 38 cm diagonala, patratos si micut asa cum imi si trebuie in bucatarie. Da recunosc sunt genul de persoana care atunci cand sta la masa urmareste stirile si se mai uita la un meci de fotbal. Imi place ca atunci cand stau de multe ori singur la masa sa am un partener, acesta este unul dintre putinele televizoare unde imi mai clatesc ochii in timp ce mananc.

O sa va spun cateva detalii despre Lustar EC-T15:

– Este un televizor LCD
– Are o rezolutie HD de 1024x768dpi
– Diagonala dupa cum spuneam si mai sus este de 38 de cm
– Are conecsiuni VGA, CVBS, TV, AV, Audio, HDMI

Pretul la care il voi cumpara este chiar unul foarte bun pentru buzunarul oricarui roman. Chiar sunt foarte nerabdator sa vad cum este acest televizor, si cum se va integra in bucataria mea. Acum am un Hyundai tot de 38 cm dar nu mai sunt multumit de el si vreau ceva mai nou.