Interesante

Produsele CScart te ajuta sa castigi

decembrie 19, 2018 By

Cu siguranta, s-a intamplat tuturor celor care detin o pagina web, sau chiar un magazin online, sa inregistreze pierderi in anumite luni ale anului. Aceste pierderi constau, de obicei, in lipsa vizitelor din partea clientilor. Asta se datoreaza campaniilor prost facute sau campaniilor absente, campanii ce ar fi menite care sa promoveze activitatea site-ului si a produselor.

De aceea, s-au inventat firme precum CScart.ro care sa vina in ajutorul interprinzatorilor de pe internet.

Cs.cart.ro ofera o sansa egala tuturor oferind cele mai bune produse din acest domeniu pentru a marii traficul de clientii de pe site.

Gama lor cuprinde licente CS.CART care faciliteaza procesul de comenzi de pe site. Aceste licente vor aloca in mod automat un numar corect clientului iar comanda va face legatura intre client, produs, pret si finalizarea comenzii. Licenta CS.CART functioneaza precum o intreaga echipa de angajati.

De asemenea, site-ul detine si servicii CS.CART care functioneza exact pe principiul despre care am vorbit la inceput. Asigura cresterea numarului de abonati folosind newsletter in fereastra, exportul produselor prin feed, generarea automata a facturii fiscale si multe altele.

Si nu in ultimul rand ofera gazduire CS.CART ce consta intr-un pachet care ofera gazduire pe un server dedicat timp de un an de zile.

Pachetul acesta contine un procesor 4 Core, 4GB de memorie RAM, 3 GB memorie SSD, sistemul operativ OS Linux CentOS 6*.64 biti. Gratuit li se ofera clientilor cPanel, LiteSpeed, Backup zilnic de la R1Soft.

Este o investitie destul de avantajoasa, mai ales pentru cei care sunt pe buget, dar doresc sa deschida propria afacere. Investitia este minima iar rezultatele pot fi vazute inca din prima luna.

Cscart.ro este un site care merita vizitat, deoarece detine o gama de produse foarte bune pentru cei care doresc sa isi optimizeze site-ul. Acest lucru este facut pentru a facilita cumparaturile clientilor. Soft-urile CS.CART sunt o afacere pe care nu o poti regreta mai ales daca iti doresti optimizare completa!