blog
Interesante

Produse de curatenie pentru profesioanisti!

ianuarie 21, 2020 By

De-a lungul timpului site-ul Echipamentcuratenie.ro a devenit cunoscut mai ales pentru persoanele care tin la igiena personala, dar si cea din jur. De pe site-ul acestui magazin, clientii au sansa sa cumpere produse de calitate pentru curatenie, precum cele din gama de produse Tork, un brand renumit. Nu numai Tork este o atractie principala, ci si produsele din categoria de aspiratoare profesionale, deoarece sunt mult mai eficiente decat cele gasite in comert.

Modelul de aspirator SW 53|P, cu 3 Motoare, 3300 W, Columbus este exemplul perfect de masinarie necesara pentru curatarea birourilor sau intr-un restaurant. Aceasta clasa de aspiratoare are trei motoare de absorbtie si fata de clasa standard, are numeroase imbunatatiri cum ar fi tubul de aspirare fabricat din aluminiu, o clapeta de reglare a inaltimii de lucru in functie de tipul pardoselii precum si un furtun de aspirare cu o lungime de pana la 15 m care ii confera o raza de lucru foarte mare. Chiar daca nu este cel mai accesibil ca si pret, cu siguranta o astfel de investitie merita, deoarece pe termen lung isi va dovedi eficienta.

Un alt produs preferat de catre clienti este gama de sapun Tork, care ofera atat sapun lichid, spuma sau crema si poate fi folosit cu dispenserul Tork pentru perete. Folosind sapunul, evitam sa atingem locurile unde au pus toti mainile, mai ales intr-un loc public, precum toaleta unui bar sau a unui restaurant.

Ce contine un sapun?

Materiile prime necesare pentru a face un sapun sunt grasimile si hidroxizii de sodiu pentru sapunuri solide sau potasiu pentru lichide. Produsul obtinut dupa reactia de saponificare este compus in principal din carboxilat de sodiu (sau potasiu) si glicerina. Cu toate acestea, majoritatea sapunurilor comerciale contin aditivi, fiecare avand proprietati specifice. Iata doar cateva: 

-conservanti;

-coloranti;

-parfum;

-uleiuri esentiale;

-substante antiseptice, antibacteriene,antifungice sau hidratante.

Care sunt diferitele tipuri de sapun?

 Progresele stiintifice au facut posibila producerea de diferite formule de sapun pentru ca astfel sa raspunda nevoilor tuturor. Cu toate ca sapunurile sunt adesea clasificate in functie de tara de origine, astazi, in principal, in compozitia lor se disting unele de altele.

Prin urmare, tipul de sapun este definit prin natura acidului gras (grasime), utilizat la fabricarea sa. Putem avea sapunuri naturale obtinute din materii prime naturale, cum ar fi uleiuri vegetale sau animale. Aditivii adaugati sunt, de asemenea, de origine naturala. Sapunurile sintetice sunt compuse din produse chimice (acizi grasi, coloranti, parfumuri si sintetice).

Sapunurile organice sunt fabricate strict din materiale de origine naturala si crescute sau cultivate conform metodei organice.

Sapunurile lichide

In ultimii ani, pe piata au aparut sapunuri lichide. Sunt obtinute din hidroxid de grasime si potasiu. Unii oameni prefera sapunul lichid, deoarece se pastreaza mai usor (in sticle sau bidoane). Aceste sapunuri contin apa si, de obicei, necesita adaugare de conservant pentru a-si prelungi perioada de valabilitate.

Echipamentcuratenire.ro este un furnizor excelent de produse Tork printre care si vasta lor gama de sapunuri lichide, perfectionate pentru a elimina orice urma de bacterii si pentru a lasa o piele fina si catifelata.