blog
Diverse

Prietenii adevarati care-ti inchiriaza o masina

septembrie 7, 2017 By

Ce ar fi sa te duci la cel mai bun prieten si sa-l rogi sa-ti imprumute masina fiindca ai de rezolvat o problema de viata si de moarte, iar el sa te priveasca-n ochi si sa spuna:
-Pana aici, frate! Masina nu ti-o dau. Daca vrei ramanem prieteni, daca nu uitam ca ne-am cunoscut vreodata, dar nu ai sa vezi tu masina de la mine!
Suferinta ar fi tripla:
-imposibilitatea de a rezolva urgenta
-umilinta refuzului
-compromiterea definitiva a prieteniei.

Experienta amara se poate repeta si cu un frate, de aceea mai bine sa nu risti, cand exista alternative.
De 10 ani insa astfel de situatii jenente sunt pe cale de disparitie fiindca exista inchirieri auto Bucuresti si prietenia dintre voi se consolideaza, pe masura ce inregistrezi mai multe cereri de inchiriere. Legat de imprumutul de la apropiati, mai exista o posibilitate la fel de dureroasa. Posibil sa primesti masina, dar sa te sune si pe drum si sa te streseze cu indicatii: “ai grija cum bagi in viteza”, “vezi sa nu-i bruschezi comenzile”, “sa mi-o aduci cum ti-am dat-o”. Se poate ca dupa o perioada buna de la inapoiere fierul sa se strice, iar suspiciunile sa cada asupra ta.

Cel mai corect este sa te bucuri de serviciile masini de inchiriat Bucuresti si sa alegi ceea ce-ti convine!
Sa stii ca la cerere ei iti pun la dispozitie si scaun auto pentru copii, fara taxe suplimentare, ceea ce nu ai putea sa-i pretinzi unei persoane care nu are copii si iti imprumuta masina.

Rent a Car sunt prietenii adevarati care iti inchiriaza o masina fiindca:
-nu te refuza niciodata, daca faci rezervarea din timp. Este mare lucru sa te poti baza pe o masina buna, curata, cu verificarile facute la timp si taxele platite.
-nu suna dupa tine sa te cicaleasca sa nu bruschezi comenzile si sa ai grija, dar tu poti suna la ei, daca intampini greutati.
-nu-ti reproseaza absolut nimic si te taxeaza corect, ca intre prieteni. Ai predat masina in stare perfecta, iti iei garantia si poti inchiria da cate ori ai nevoie, fara garantie de aici inainte, fiindca te-ai dovedit de incredere.
-iti pun la dispozitie masina la ce ora ai nevoie, la locul indicat de tine.
-de comun accord, iti permite sa treci si granite cu autoturismul inchiriat, dar si tu vei fi demn de incredere, adica nu vei forta masina pe drumuri pietruite sau forestiere.

Este mult mai bine sa rezolvi oficial problema, decat sa strici relatiile cu cei apropiati din cauza unei masini. Oamenii isi exercita diferit simtul proprietatii si trebuie sa intelegi asta, de aceea apeleaza la cei dispusi sa-ti imprumute masina contra unor sume avantajoase pentru ambele parti.
Este bine sa pastrezi legatura cu cea mai serioasa firma de inchiriere masini si sa devii un client cu prioritate, fiindca masina inseamna mobilitate independenta, conditia elementara a dezvoltarii oricarui om.
Astfel de servicii reprezinta o gura de oxigen pentru oamenii activi, indiferent de conditia lor sociala pentru ca exista oferte pentru toate buzunarele.