stiati ca?

Presto pizza – diversitate si calitate

iunie 25, 2019 By

Una dintre cele mai cunoscute pizza Bucuresti, Presto Pizza ofera pizza non stop intr-o gama variata, folosind ingrediente de cele mai buna calitate. Oferind peste 30 de tipuri de pizza, Presto pizza a tinut cont in crearea meniului de toate gusturile, astfel oricine poate gasi aici pizza pe care si-o doreste.

De la tipurile de pizza clasice precum pizza margherita, capricioasa, quattro formaggi sau quattro stagioni, la feluri de pizza aparte ca cea taraneasca, delicioasa, barbeque sau presto, dar si variante pentru vegetarieni sau pentru cei care tin post, Presto Pizza isi doreste sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi. De asemenea, oricine are posibilitatea de a-si personaliza pizza si chiar de a o face de la zero.

Intelegand faptul ca cei mai multi dintre noi nu mai au timp sa gateasca, pe langa pizza, Presto pizza ofera diverse preparate. Paste precum carbonara, milanese, al salmone, primavera, arabiata, quattro formaggi si lasagna, burgeri de vita, pui sau cu halloumi, coaste de porc cu sos barbeque, aripioare crispy picante, stripsuri, o varietate de salate si carnuri la gratar, inclusiv somon. Acestia ofera inclusiv meniuri adaptate pentru copii, dar si dulciuri.

Presto pizza nu face niciodata rabat de la calaitate folosind cele mai bune ingrediente, mereu proaspete si delicioase, iar bucatarii si restul personalului au experienta si sunt foarte bine pregatiti. Preparatele sunt realizate rapid, iar serviciul de livrare este disponibil non-stop, astfel ca indiferant de ora mancarea comandata va fi proaspata si calda.

Oricine trebuie sa aiba numarul de telefon Presto Pizza mereu la indemana: 0219220 sau *9220. Fie ca nu aveti timp sa gatiti, fie ca aveti doar pofta de o pizza buna, asteptati invitati acasa sau vreti sa dati o petrecere puteti apela oricand la serviciile Presto pizza si nu veti fi dezamagiti.