PersonaleReview

Petrece-ti vacanta de vara in Zakynthos

martie 30, 2018 By

Petrece-ti vacanta de vara in Zakynthos

 

Petrece-ti vacanta de vara in Zakynthos

 

Se spune despre Zakynthos ca a fost insula preferata a lui Apollo si Artemis, asta pentru ca aici peisajele erau absolut idilice, plajele minunate si nisipoase, apele clare, albastre si adanci iar apusurile magice. Vei iubi si tu Zakynthos pentru cantecele sale calme, mediul extrem de ospitalier, cultura senzationala si atmosfera relaxata. Nu mai sta asadar pe ganduri si cauta oferte 2018 Zakynthos pentru vacanta ta din aceasta vara.

 

Insula Zakynthos este renumita pentru frumusetea plajelor sale nisipoase si largi cum ar fi cele din Vassilokos, Laganas, Kalamaki, Tsilivi si Alykes) dar si pentru broastele testoase Caretta care traiesc aici, specie protejata de lege. Vegetatia insulei este una verde si bogata, mai ales in zonele mai inalte de deal, unde vei regasi intregi plantatii de maslini si paduri de pini.

 

Plajele se rasfira de-a lugul Coastei de Nord si Est, insa cele mai intinse si mai frumoase plaje se afla in partea de Sud, acolo unde a luat nastere si s-a dezvoltat un impunator centru turistic, care atrage anual un numar mare de vizitatori din majoritatea tarilor europene, dar si din lume. Hotelurile sunt multe si moderne si iti ofera servicii de inalta calitate, precum si numeroase posibilitati de divertisment. Aici sunt asteptati turisiti inca din luna Mai si pana in Octombrie, pentru ca soarele puternic si clima blanda transforma Zakynthos intr-o destinatie cu sezon de vara prelungit.

 

Imaginea reprezentativa a insulei este plaja cu epava vaporului Navaggio, dar si golfurile sau Pestera Albastra. Poti alege sa stai la plaja si sa inoti in apele de cristal ale marii, sa faci scufundari sau sa mergi in croaziera in jurul insulei, poti chiar sa mergi in expeditii montane sau pur si simplu sa te relaxezi intr-o atmosfera extrem de relaxanta.

Petrece-ti vacanta de vara in Zakynthos

Unde te poti caza? Ei bine prin Filadelfia ai posibilitatea sa te cazezi la hotelul Bozikis Palace 2*, situat intr-o zona destul de linistita a satului Agios Sostis, localizat intre Laganas si Keri. Acest hotel e recomandat mai mult pentru cupluri si familii care au copii mici. Este in regim de demipensiune, ai inclus micul dejun si cina de tip bufet suedez, care va fi servita in Hotelul Zante Sun, situat alaturi.  Hotelul se afla la aproximativ o suta de metri de plaja cu nisip, la 1 km de centrul satului Agios Sostis si la 2 km de centrul Laganas. Zakynthos Town se afla la o distanta de aproximativ 8 km iar aeroportul la 7 km.

Petrece-ti vacanta de vara in Zakynthos

 

Alege Zakynthos pentru a-ti petrece vacanta in aceasta vara si vei avea parte de momente memorabile pe care nu le vei uita, dorindu-ti sa revezi acest paradis al Greciei! Vezi ofertele la Filadelfia si fa o rezervare!