blog
Personale

Pariuri sportive…

octombrie 3, 2011 By

Meciurile din liga 1 sunt foarte interesante si mai ales rezultatele, rezultate liga 1 sunt imprevizibile deoarce nu stii cu ce moral si ce au pus la cale cealalta echipa. Meciurile din liga 1 sunt imprevizibile dar tot se pun bilete la pariuri sportive unele castigatoare altele necastigatoare dar si cand se castiga pe o cota buna de exemplu o chipa cu nume sa piarda impotriva unei echipe de care nu ai auzit pana acum.

biletul zilei este oferit gratuit in fiecare zi pentru casa de pariuri bet365. Cum am spus si mai sus meciurile din liga 1 sunt foarte imprevizibile si echipe ca Steaua, Dinamo sau Rapid pot fi incurcate de echipele mai mici in drumul lor spre castigarea titlului. Sper ca echipele romanesti sa nu mai aiba o evolutie asa slaba si in campionat dar si in cupele europene deoarece oamenii sunt dezamagiti si nu pot fi siguri de un rezultat… Sa speram ca echipele noastre o sa isi revina…..
si ca o ultima vorba , recomand sa va inscrieti la casa de pariuri bet365 si puteti beneficia de oferta “bet365 bonus 200 euro “.