blog
Diverse

Panouri de tigla metalica Plus pentru un acoperis durabil

septembrie 26, 2017 By

Orice proprietar al unei case care doreste sa construiasca un acoperis durabil, capabil sa intampine capriciile vremii si sa isi mentina rolul practice si estetic de-a lungul anilor, stie ca tigla metalica este materialul perfect pentru invelitoare.

Caracteristicile care fac din tigla metalica pentru acoperisuri Civeflor un produs de incredere, perfect pentru invelitoarea casei tale:
• Tigla model Plus din oferta Civelor prezinta doua module, fapt ce confera un aspect unic si are un profil simetric fata de axa longitudinala, fiind cea mai inalta tigla disponibila pe piata, cu inaltimea treptei intre module de 30 mm. Poate fi montata foarte usor, iar piederile de material vor fi diminuate, chiar si in cazul unor acoperisuri cu forme complexe, sofisticate.

Facand o comparatie intre tigla metalica si alte produse mai grele, remarcam in primul rand latura financiara, deoarece prima varianta constituie o solutie mai ieftina. In plus, rezistenta mecanica sporita in fata intemperiilor variate permite o inalta functionalitate, posibilitatea scurgerilor sau a aparitiei unor crapaturi fiind una redusa.

Cel mai important lucru este ca noile rulouri de tigla metalica dispun de un design cu prindere reciproca si se bazeaza totodata pe un model de fixare in cuie care sporeste durabilitatea lor.
Asadar, profilele cu prindere reciproca sau cele ce se suprapun pot reprezenta o investitie de viitor pentru acoperisul casei dumneavoastra!