blog
Interesante

DigitalCraft.ro – sustine noii antreprenori aplicanti la Start-UP Nation, solutia ideala pentru cei aflati la inceputul unei afaceri

iulie 10, 2017 By

Tot mai multe persoane iau decizia de a-si deschis propria afacere. Acum cei care au aplicat pentru un imprumut 100% nerambursabil au sansa sa-si urmeze visul. Dar pentru ca afacerea lor sa aiba succes si sa se poata face cunoscuti, este nevoie sa fie prezenti in mediul online care s-a dezvoltat in ultimii ani, devenind un important mijloc de promovare.

Pentru a face posibil acest lucru, proaspetii antreprenori au nevoie de un website care sa le reprezinte afacerea. O sarcina deloc grea pentru cei care dispun de cunostinte avansate in domeniul IT si stiu ce pasi trebuie sa urmeze pentru a capata succes in mediul online. Pentru ceilalti insa este nevoie sa apeleze la o firma de creare website si promovare care sa se ocupe de toate aspectele pe care le implica aceasta sarcina, de la crearea site-ului la optimizare SEO si promovarea in mediul online.

O astfel de firma este Digital Craft care le ofera noilor antreprenori un pachet de creare webdesign si promovare numit Start-up Nation. Prin intermediul acestui pachet antreprenorii beneficiaza de solutii complete pentru ca afacerea acestora sa aiba un succes major in mediul online.

In primul rand se pune problema de a crea site-ul propriu-zis. Pentru acestu lucru cei de la Digital Craft folosesc cea mai populara platforma de creare a site-urilor , CMS-Wordpress in concordanta cu dorintele antreprenorilor si intr-un timp cat mai scurt. Stabilind o serie de obiective, specialistii creaza site-ul, stabilesc un layout si o structura potrivita, se creaza continutul si se dezvolta in directia dorita de antreprenor.

Legat de servicii, un pachet de creare webdesign si promovare numit Start-up Nation ofera serviciul de branding care ii ajuta pe antreprenori sa-si aleaga un logo potrivit afacerii lor. Acest pachet ofera si serviciu de promovare care ii ajuta pe acestia sa se faca cunoscuti cator mai multe persoane in cel mai scurt timp. Prin intermediul PPC si SEO website-ul nostru va fi promovat prin metode profesioniste si rapide prin crearea de campanii de promovare platite si vizibilitate online sporita atunci cand alte persoane sunt interesate de produsele oferite de firma nostra.