blog
Interesante

Osbtego.ro – magazin online de materiale de constructii la preturi mici

ianuarie 28, 2019 By

Daca esti in plin proces de reamenajari in casa, stii foarte bine cat de dificil este sa iei decizii pentru amenajarea acesteia, pentru ca iti doresti ca toate elementele sa fie in armonie, de la podele, tapet, zugraveala, la mobilier si elemente de decor interior. Casa fiind locul in care ne petrecem timpul cel mai mult, este important ca aceasta sa fie frumos amenajata si sa ne simtim bine in ea. Si unele lucruri chiar fac diferenta, anumite detalii, spre exemplu, parchetul. Iar intr-o piata care ofera o gama variata de modele de parchet si alte materiale de constructii, va trebui sa te orientezi catre acel model care iti pune in valoare casa sau incaperea pe care vrei s-o renovezi.

Esti pus pe fapte mari si ai nevoie de materiale de constructii pentru proiectele casei tale? Renovezi, construiesti sau iti modernizezi locuinta? La Osbtego.ro ai mii de produse, inclusiv modele de parchet, la cele mai bune preturi!

In primul rand, trebuie sa alegi culoarea potrivita a parchetului si asta o vei face in functie de camera in care il vei monta, precum si in functie de dimensiunile acesteia. Astfel, daca este vorba de o camera cu dimensiuni mici, ar trebui sa te orientezi spre culori deschise si modele simple, astfel incat sa para un spatiu mai mare. In cazul unei camere spatioase, este indicat un parchet cu model complex si inchis la culoare. Nuantele inchise dau un aspect stilat, sofisticat incaperilor (pentru living, spre exemplu), iar cele deschise creaza un spatiu cald, primitor, elegant. Pentru dormitor opteaza pentru nuante calde.

Dupa ce te-ai hotarat la nuante, alege tipul de parchet potrivit avand in vedere resursele financiare de care dispui precum si traficul la care va fi supus. Poti opta pentru un parchet din lemn masiv, un parchet laminat sau stratificat.

Un parchet din lemn masiv izoleaza bine termic, este rezistent in timp, nu retine mucegaiul si praful si este usor de curatat.

Parchetul stratificat are un aspect elegant si este mai rezistent la umiditate si la zgarieturi. Este foarte bine uscat si poate fi slefuit si lacuit in timp daca s-a uzat.

Parchetul laminat este varianta moderna si cea mai des utilizata, fiind o alternativa buna si ieftina la parchetul din lemn masiv. Este mai usor de instalat si in plus, permite instalarea unui sistem de incalzire prin pardoseala. Este recomandat familiilor cu copii mici si cu animale de companie. La Osbtego.ro gasesti parchet laminat Eurowood si parchet laminat Kaindl la preturi foarte bune.

Specializat in comercializarea de materiale de constructii, magazinul pune la dispozitia clientilor numeroase produse si articole necesare pentru reparat, renovat sau construit, constand in pal, parchet, placaje, placa galbena, cherestea, cherestea exotica, osb, tego, oferta fiind completata, desigur, de consiliere tehnica privind produsele achizitionate si totodata, seriozitate si promptitudine. Este foarte simplu si comod sa comanzi, iar livrarea se face rapid din stoc la mii de produse. Poti plati cash sau prin op la livrare.

Daca esti pus pe treaba, alege Osbtego.ro!