blog
Interesante

Oja verde masliniu, noul nude in 2019

aprilie 2, 2019 By

Culorile metalice sunt de obicei presupuse a fi nuanțe de aur, cupru și crom. În timpurile recente, tendința de auriu a crescut cu adevărat, dar acum metalicele de toate nuanțele primesc o mulțime de aprecieri ca o tendință  in 2019 la unghii.

Pentru tendintele anului 2019 asigurati-va ca aveti suficiente culori pentru unghiile de culoarea  bijuteriilor pentru a alege in sezonul de vacanta si pentru mai tarziu. Bogat, rafinat și un fel de mistică, manichiură tonifiată cu bijuterii vă poate ridica aspectul la înălțimi impresionante.

Nuantele de unghii ale lui Marc Jacobs au venit în 9 nuanțe foarte pigmentate și frumos colorate cu bijuterii care au uimit pe toți cei care le privesc. Nuanțele de lac de unghii au fost curate și coordonate în mod special cu aspectul podiumului, făcându-le esențiale pentru accesoriile dvs. dacă intenționați să stocați dulapiorl cu oje cu ofertele colecției Marc Jacobs  2019.

Cividini a arătat o oja cu nuanță metalică. Lacul de unghii in nuante de crom din argint de la Tanya Taylor, cu vârf de coral, a fost o alegere excelentă. Naeem Khan a încheiat cu adevărat unghiile prismatice în albastru și verde holografic, concepute să arate ca o culoarea frumoasă a unei insecte peruane care la inspirat într-adevăr.

Noi nuanțe de nud și neutre

Tendințele 2019 la  oje anunță aurul și argintul metalic ca  noul nud, care este o veste excelentă pentru oricine dorește să poarte ceva subtil, cu un indiciu bun de strălucire. Nuantele de   bej și chiar verde de măsline  sunt pe lista cu trandafiri moi, translucenți pentru a fi considerați noile neutre și nuduri. Aceste culori ale unghiilor includ nuanțele de culoare gri, maro și de măsline, nuanțe de nude, care nu îmbină prea mult culoarea, suficient pentru a fi remarcate.