Interesante

Ochii care nu se văd, se uită

mai 16, 2019 By

Şi poate că tocmai aceştia văd şi cel mai bine. În special pentru că, de regulă, sunt în spatele unor ochelari de soare.

Cu toţii ştim la ce folosesc ochelarii de soare. Ne protejează de razele ultraviolete, ne ajută să vedem mai bine în zilele însorite, elimină încordarea ochilor şi ajută chiar şi la prevenirea apariţiei ridurilor. Cam acestea sunt motivele declarate pentru care recurgem la ochelari de soare în sezonul cald.

Dar câţi dintre noi nu am folosit ochelarii de soare pentru scopuri mai puţin ortodoxe cum ar fi trasul cu ochiul acolo unde pudoarea sau moravurile o interzic? Sau pentru a scăpa de inhibiţiile care pot periclita flirtul estival. Nu este o noutate pentru nimeni că utilitatea ochelarilor de soare se poate întinde mult dincolo de motivele convenţionale. Şi nu a fost niciodată.

Complicitatea ochelarilor de soare

Încă de la începutul istoriei lor, ochelarii de soare au fost folosiţi, în versiunile lor rudimentare, în primul rând pentru a ascunde emoţiile. În China secolului XII judecătorii purtau în timpul proceselor ochelari cu lentile din quartz închis la culoare tocmai pentru a nu-şi dezvălui emoţiile. Iar dacă în China medievală practica se rezuma la spaţiile oficiale şi doar în rândul celor înstăriţi, în Europa (post)modernă această practică a devenit universală. Din simplul motiv că nu suntem doar fiinţe cerebrale ci şi emoţionale, iar acest lucru ne dă mari bătăi de cap atunci când cele două nu se sincronizează.

De câte ori nu vi s-a părut că expresia feţei v-a dat de gol fix când nu trebuia? De câte ori o intenţie nedeclarată verbal a fost instant citită de interlocutor în ochii dumneavoastră? Şi de câte ori nu aţi regretat că ochelarii de soare nu erau la îndemână pentru a preveni astfel de episoade incomode? Pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete, OptiBlu a găsit pentru dumneavoastră soluţia ideală: o pereche de ochelari de soare de care te vei îndrăgosti. În felul acesta vor fi tot timpul la îndemâna ta, părtaşi şi complici la micile sau marile tale aventuri estivale.

Pe OptiBlu.ro găseşti o bogată gamă de ochelari de soare modele noi pe acest link , special creată pentru ca vara asta să ai toate motivele să fii îndrăzneţ. Cum ţi-o cere, de altfel, tinereţea şi spiritual tău de aventură. Ochelarii de soare 2019 vor fi aliaţii tăi în cele mai nonconformiste şi curajoase aventuri, susţinându-ţi îndrăzneala până la capăt. Fie că vrei să-i citeşti, pe malul Mării, ultima ta poezie iubitei, dar nu ai curajul să o priveşti în ochii, fie că vrei să I te adresezi necunoscutei blonde de la masa vecină fără a-ţi da de gol intenţiile, fie că vrei doar să te bucuri de siluetele încântătoare ale animatoarelor de pe plajă, ochelarii de soare de pe optiblu.ro vor fi, cu siguranţă, soluţia tuturor acestor probleme.

Pentru că dincolo de toate calităţiile specifice ochelarilor de firmă, ochelarii din colecţia OptiBlu mai au o calitate deosebită: te fac să vezi vara relaxat şi dezinhibat, adică fix aşa cum vrei şi cum ai nevoie pentru a te bucura la maxim de tot ce înseamnă vară. Inclusiv dragoste.