model de videochat
Femei

O zi din viața unui model de videochat

septembrie 28, 2017 By

Majoritatea femeilor care practică videochatul sun tinere și deci, studente. Cu toții știm că timpul nu este întodeauna disponibil, mai atunci când ești student, ce să mai spunem atunci când ești student și mai ești și în sesiune!

De aceea este destul de greu să-ți găsești un job care să-ți permită să-ți împarți timpul între facultate și serviciu. Însă, este bine cunoscut faptul că joburile part time, sunt plătite part time.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care, din ce în ce mai multe tinere aleg să practice videochatul. Cum arată mai exact programul unui model de videochat și care sunt lucrurile pe care acesta trebuie să le facă într-o zi?

Probabil că mulți dintre voi vă imaginați că meseria asta este una simplă. Ei bine,  Live Studio  pune foarte mare accent pe devotament și profesionalism. A fi model de videochat nu înseamnă a veni câteva ore pe zi la muncă (când ai chef), a sta puțin, a-ți face treaba și a te aștepta la rezultate impresionante.

A fi model de videochat înseamnă mult mai mult de atât. În primul rând, fetele care vin noi aici trec printr-o mulțime de traininguri. Și acest lucru nu este valabil doar pentru noile venite, ci și pentru modelele care lucrează deja de câțiva ani. Totdeauna este loc de mai bine, totdeauna este loc de nou! Nu degeaba am primit premiul pentru cel mai inovativ studio al anului.

O zi din viața unui model de videochat nu presupune doar muncă și acasă. Uneori, fetele se lasă pierdute în poveștile ce se desfășoară în sala de mese, pentru că noi suntem cu toții prieteni! Live Studio nu  tolerează invidia, nu tolerează ranchiuna, principalul lucru după care ne ghidăm atunci când alegem noi persoane care să lucreze cu noi este inteligența emoțională.

Revenind, programul este, într-adevăr, flexibil, dar nu este atât de liber precum multe persoane ar crede. Spre deosebire de videochatul de acasă, există ore de muncă ce trebuie, cu strictețe, respectate. Schimburile sunt atât de seară, cât și de zi, pentru că orele sunt diferite în toate colțurile lumii și astfel vor exista permanent clienți.

Noi ne mândrim cu faptul că facem lucrurile cu strictețe și profesionalism. Ne mândrim cu premiile câștigate și ne mândrim cu modelele noastre! Să fii model de videochat nu este chiar atât de simplu, ai nevoie de multă muncă, multe traininguri și mulă răbdare pentru a putea să te cunoști și să îți dai seama de adevărata ta valoare.

A fi model in studio videochat este o meserie obișnuită, la fel ca orice altă meserie, care presupune o grămadă de responsabilități, multă muncă în spate, dar care, spre deosebire de altele, aduce și câștiguri însemnate.

Multe modele au spus că videochatul le-a deschis ochii din foarte multe privințe și că le-a ajutat să descopere foarte multe lucruri noi, atât despre ele, cât și despre persoanele din jur. „Videochatul deschide minți, deschide mentalități, deschide perspective și nu în ultimul rând, deschide noi uși.”