Diverse

O realitate de poveste

iunie 6, 2019 By

Încă din timpul sarcinii sau, poate, chiar cu mult timp înainte, mămicile îşi imaginează viaţa fericită şi împlinită de care vor avea parte odată cu venirea pe lume a celui mic. Îmbrăţişările, hrănirea, îmbăierea sau plimbările alături de cel mic sunt imaginate în detaliu cu fiecare ocazie. Iar odată cu venirea pe lume a bebeluşului, fiecare mămică abia aşteaptă să se bucure de aceste clipe minunate alături de noul născut. Prima îmbrăţişare, prima alăptare sau prima îmbăiere sunt momente uncice pe care nu le uită nicio mămică niciodată. La fel şi prima blimbare. Din acest motiv, scaunele auto isofix vor fi, cu siguranţă, nelipsite din echipamentul dumneavoastră de vacanţă. Pentru că vor fi cele ce vor asigura succesul călătorie, oferindu-vă clipele minunate şi extrem de preţioase la care aţi visat.

Scaunul isofix, un scaun care face parte din povestea ta

        Ce poate fi mai potrivit vara decât o vacanţă alături de cei dragi? În special dacă eşti o proaspătă mămică dornică să petreacă cât mai mult timp alături de cel mic. Pentru că deşi eşti alături de el 24 din 24 nu simţi nicodată că ar fi destul, ba dimpotrivă, nici nu îţi poţi imagina să faci ceva fără bebeluşul tău abia venit pe lume. Nu te saturi să îl priveşti şi ţi se pare că nimic pe lumea asta nu poate fi mai frumos decât prezenţa acestuia în viaţa ta. Fiecare gângureală, fiecare stângăcie sau fiecare chicotit ţi se par a fi cele mai minunate lucruri de care ai putea avea parte vreodată. Nimic nu te mulţumeşte mai mult decât simpla lui prezenţă şi scurtele despărţiri te întristează instant, de aceea un scaun isofix este solutia ideala pentru a nu te desparti niciodata de copilul tau.

Şi chiar şi aşa, la distanţă, gândul tău este tot la cel mic şi zâmbeşti ori de câte ori îţi aminteşti privirile lui inocente. Aşa cum zâmbeai ori de câte ori doar îţi imaginai că vei avea parte de toate astea. Iar acum că visul tău s-a împlinit, nu îţi mai rămâne nimic de făcut decât să te bucuri de el din plin. Şi exact asta faci. Cu fiecare ocazie. Inclusiv cu ocazia vacanţei de vară care oferă momentul ideal de a te relaxa alături de bebeluşul tău în cele mai plăcute locuri.

Fie că alegi să vizitezi cele mai însorite staţiuni montane, cele mai frumoase rezervaţii naturale sau chiar cele mai frumoase aşezări rurale, vacanţa ta nu poate să nu fie fix aşa cum ţi-ai imaginat-o în nenumeratele dăţi în care dragostea pentru cel mic anticipa toate poveştile frumoase care te aşteaptă. Şi tocmai d-asta Bebebliss îţi oferă scaunul isofix cu ajutorul căruia să transformi aceste poveşti în realitate. Pentru că ştie că astfel de clipe sunt unice şi că nu le vei uita niciodată, vrea să se asigure că vor fi perfecte, adică exact aşa cum ţi le-ai imaginat.


Iar în ceea ce priveşte excursiile alături de cel mic, isofix scaun auto are toată experienţa şi expertiza necesare garantării unei astfel de reuşite. Pentru că ştie cum să îl protejeze pe cel mic, dar şi cum să îl încânte. Tocmai pentru că disconfortul şi nesiguranţa nu fac parte din scenariul dumneavoastră, scaunele isofix vor face. Pentru că ştiu cum să transforme realitatea într-o poveste. Una memorabilă, care se intampla doar pe bebebliss.ro, cu tine si despre tine.