Interesante

O investitie pe care o recomand

mai 11, 2019 By

Salteaua de pe pat este cu atat mai importanta daca planuiesti sa dormi in puf in fiecare seara. De multe ori cand eram ai tanar mi se intampla sa dorm pe saltele care erau total nepotrivite pentru problema mea de lombara. Insa cu ajutorul magazinului saltele-online.ro am reusti sa cumpar o saltea profesionala care sa fie atat confortabila, cat si foarte avantajoasa din punct de vedere financiar.

Am vizitat site-ul saltele-online.ro, iar acolo am fost intampinat de o gama vasta de saltele pentru pat. Nu mi-a fost usor sa aleg, insa a trebuit sa ma orientez la ceva care adecvat problemelor mele.

Am ales sa cumpar modelul de saltea Sky Memory Pocket. Husa este realizata pe sistemul Aloe Vera si contine tratamente pentru protejarea sanitara (antibacteriana si antiacarieni). Materialul este 80% bumbac si 20% polyester. Husa este detasabila (fermoar perimetral) si lavabila chimic.

Sub husa principala este pusa o husa de strangere realizata din YUFLIN.

Apoi este pusa o husa de protectie din panza.

Stratul de Memory Foam este in grosime de 3 cm si densitatea de 50 Kg/m3, are rolul de a crea o zona buna de confort si de a elimina punctele de presiune excesiva.

O placa de poliuretan in grosime de 2 cm cu densitatea 28 kg/mc este asezata peste stratul de arcuri impachetate independent, pentru a amortiza conturul acestora.

Comanda pentru aceasta saltea a trebuit sa o plasez online, insa a fost o operatiune usoara. Salteaua am primit-o prin curier relativ rapid. Produsul in sine este chiar mai confortabil decat m-am asteptat. De cand am primit aceasta saltea nu cred ca mai pot sa dorm pe o alta suprafata. Recomand magazinul satele-online.ro tuturor persoanelor care isi doresc sa aduc confortul acasa la orice ora. Gama lor de produse prezinta calitate si preturi bune pentru oricare buzunar!