Interesante

O afacere educativa

martie 27, 2019 By

Atunci cand ma prgateam sa investesc in prima mea afacere, m-am gandit ce ar putea sa mearga? Traind Bucuresti, capitala tarii, un oras mare si aglomerat, este cam greu sa gasesti un domeniu in care nu s-a investit sau cel putin un domeniu de care sa fie nevoie constant.

Desi m-am gandit cam mult la acest lucru, nu mi-am dat seama, insa am avut de la bun inceput raspunsul in fata mea. Sotia mea este educatoare de meserie si are foarte multa experienta cu copiii. M-am gandit ca un after school este afacerea perfecta, mai ales ca sotia este cea mai potrivita pentru a gestiona totul.

  • am informat despre ce acte am nevoie si ce fel de spatiu este necesar pentru a deschide o astfel de afacere.
  •  

Am gasit o casa veche reconditionata cu o chirie rezonabila, iar spatiul interior este destul de mare pentru a face o camera de joaca, una de studiu, una pentru paturi, iar una pentru sala de mese.

Tot mobilierul am intentionat inca de la bun inceput sa il cumpar de pe site-ul mobman.ro, deoarece acest magazin ofera mobilier gradinita profesional la preturi foarte bune, iar pe langa asta am avut ocazia de a  cumpara banci scolare, pat gradinita si multe altele.

Investitia a fost pe masura, dar inca din prima luna de cand am deschis, after school-ul s-a bucurat de un succes enorm, iar copiii au fost mai mult decat incantati sa vada bancute pe marimea lor si restul de mobilier ca pentru pitici.

La fel si paturile au avut acelasi impact. Copiii nu ezita nici macar o clipa atunci cand ora de somn este anuntata dupa masa de pranz.

Cu siguranta, am facut cea mai buna investitie de a deschide un after school, iar magazinul mobman.ro m-a ajutat cel mai mult cu produsele deosebite!