blog
ConstructiiPersonale

Nu lasa pe maine, ce poti face azi

aprilie 24, 2018 By

Pe premisa asta, au mers si parintii mei. S-au apucat de constructia unei case pentru fratele meu mai mare, in momentul cand au dispus de niste bani. Cel putin au reusit sa o ridice pana la acoperis, apoi au luat o pauza mai mare din cauza banilor, si am fost nevoiti sa mai asteptam pana sa o terminam. Acum, daca au reusit sa mai stranga niste banuti, am cumparat mai intai niste tigla metalica, de la Mathaus.

Cel mai bun site cu materiale de constructie pentru casa, gasesti orice vrei tu, la niste preturi foarte bune si de o calitate de nedescris. Asa ca ne-am apucat de acoperisul casei, folosind tigla metalica aleasa de noi, de culoare rosie.

Nu ne-am descurcat singuri, asa ca a fost nevoie sa mai angajam cativa oameni, pentru a ne ajuta, iar ei ne-au sugerat ca ar fi cazul sa imbracam si peretii casei cu niste vata bazaltica, pentru o siguranta mai buna.

Asa ca am apelat, ca de obicei, la ajutorul nostru neconditionat, adica Mathaus, de unde am luat vata potrivita pentru a imbraca peretii. Si asa incet, incet, casa noastra incepe sa prinda contur din ce in ce mai mult, si asta datorita produselor de la Mathaus. Nu au grad de comparatie, sunt foarte rezistente si bine lucrate, pentru a oferi un rezultat cat mai placut pentru dorintele tale.

Dupa ce am terminat si cu acoperisul si cu imbracatul peretilor, au urmat si altele. Am pus geamurile de termopan, usi interioare dar si exterioare, iar apoi au urmat finisarile interioare. Nu a durat atat de mult sa terminam casa, pe cat ne asteptam noi, dar asa este si corect, avand in vedere ca lucram cu materiale foarte bune, care isi fac bine treaba. Apoi, a urmat exteriorul, si asa casa noastra este numai buna de locuit.