Animale

NordVet – O altă latură a medicinii veterinare

noiembrie 27, 2019 By

Grija pe care orice stăpân o are pentru animalul său de companie vine la pachet cu o serie de responsabilități care trebuiesc îndeplinite în cazul în care acesta își dorește să își asigure compania lui pe o perioadă mai îndelungată de timp.
În acest caz, un rol foarte important în viața animalului de companie îl reprezintă cabinetul medical veterinar pe care îl alegi. Este necesar ca orice deținător să se orienteze în alegerea unui loc pentru micul patruped încă din primele zile de când acesta a apărut în căminul familiei, și nu atunci când apare o problemă sau o afecțiune care îi poate pune în pericol bunăstarea. În acest fel, atunci când situația impune o intervenție a medicului veterinar, acesta deja cunoaște animăluțul și poate acționa mult mai rapid și corect din punct de vedere al diagnosticului și tratamentului.
Pentru aceasta, clinica veterinară NordVet din Suceava acaparează piața medicinii veterinare cu o gamă foarte largă de servicii de calitate, astfel încât să poată oferi blănosului tău toate opțiunile de care acesta are nevoie.
Clinica veterinară NordVet pune la dispoziție trei săli de consultație și tratament, o sală de chirurgie, o sală de spitalizare, un laborator de analize, precum și secții de ortopedie, dermatologie, oftalmologie, stomatologie. De asemenea, animalele sunt răsfățate într-un cadru foarte bine gândit a unui salon de cosmetică și coafor, unde acestea pot fi la modă cu cele mai noi tendințe în materie de tunsoare veterinară.
La NordVet activează o echipă de medici veterinari profesioniști ce își asumă angajamentul să ofere servicii excelente clienților și servicii medicale de înaltă calitate animalelor. Echipa afișează un angajament de neegalat clienților, prin formare continuă, prin avantajele tehnologiilor deținute în serviciile veterinare și, nu în ultimul rând, prin grija și pasiunea cu care sunt tratate animalele.
Este foarte important ca medicul veterinar să devină cel mai bun prieten al animalului de companie, deoarece, doar în acest caz, bunăstarea acestuia este asigurată pentru o perioadă mai lungă de timp, iar tu te poți bucura mai mult de dragostea lui în mijlocul familiei.