Auto

Necesitatea de a inchiria o limuzina in Bucuresti

ianuarie 28, 2019 By

Daca ai nevoie de o limuzina de inchiriat nu trebuie decat sa faci o comanda din timp. Limuzina inchiriata este ideala pentru nunti, botezuri, aniversari, iesiri din spitalul de maternitate, calatorii de afaceri, excursii si plimbari prin Bucuresti, transferuri VIP, intalniri la aeroport sau gari, date romantice, petreceri la un restaurant, evenimente corporative, petreceri club si petreceri amicale.

Limuzine pentru orice eveniment

Pe site-ul cu inchirieri limuzine Bucuresti poti alege intotdeauna limuzine potrivite,  ce pot fi inchiriate pentru diferite evenimente festive. Calitatea impecabila a masinilor se poate vedea numai dupa ce vei contacta managerul la numarul de telefon afisat pe site.  In plus, limuzina de inchiriat iti va fi predata cu combustibil, sofer, sampanie Rose Mary si racoritoare. Limuzina este ideala pentru a  plimba 7-9 persoane. Costul unei inchirieri de este de doar 300 de euro pentru 5 ore si, de asemenea, o poti decora cu inele, autocolante, panglici, flori si baloane etc.

Preturi convenabile

Preturile pentru acest tip de serviciu sunt foarte accesibile, asa ca managerul te va ajuta sa gasesti cea mai potrivita limuzina pentru inchiriere, la un pret convenabil pentru orice eveniment festiv sau nunta, in conditii favorabile pentru tine. In flota companiei exista limuzina Lincoln Car Town, o limuzina confortabila pentru nunta care dispune de un numar suficient de locuri pentru a transporta invitatii. In plus, compania ofera cele mai bune preturi pentru inchirierea de limuzine in Bucuresti. Masinile sunt in stare perfecta atat in ​​interior cat si la exterior.

Pentru a satisface nevoile oamenilor de orice nivel financiar, sunt oferite atat limuzine Lincoln low-cost, cat si limuzine VIP, echipate cu cea mai inalta clasa. Vehiculele disponibile sunt in culorile negru, alb, rosu, crem, roz etc. Poti afla mai multe despre inchirieri limuzine Bucuresti, daca te vei informa de pe portalul de stiri. Pentru a face o rezervare, trebuie doar sa faci un apel. Primii apelanti primesc, de obicei, cele mai bune masini si cel mai bun raport pret-calitate.