Interesante

Modele de aer conditionat Carrier

iulie 17, 2018 By

Carrier 24ANB6 – 16 SEER Unitate AC – seria Infinity

O bună parte a Statelor Unite nu are nevoie de aparatele de climatizare de ultimă generație pentru a-și menține locuințele răcoroase în timpul lunilor de vară, și asta este ceea ce unitatea 16 SEER este perfectă pentru zona.

În timp ce unitatea 16 SEER AC poate să nu fie la fel de puternică sau la fel de eficientă ca și unii dintre frații săi din seria Infinity, ea înregistrează încă un impresionant 16 în SEER (Energy Efficiency Ratio) și este susținută de o certificare Energy Star. De asemenea, vă puteți aștepta la o unitate liniștită atunci când mergeți cu 16 SEER. Dacă aveți nevoie de răcire eficientă, dar nu utilizați prea des aer condiționat, aparatul 16 SEER este perfect pentru casa dumneavoastră.

Carrier Performance Seria Aer Conditionat

Dacă locuiți în sud-estul sau sud-vestul Statelor Unite, probabil aveți nevoie de o unitate puternică și eficientă pentru a vă menține casa răcoroasă, dar cei din alte părți ale țării nu au nevoie întotdeauna de acest tip de putere.

Pentru mulți, Carrier Performance Series va avea grijă de nevoile dvs. de răcire, fără a vă costa prea mult pentru a funcționa. În ciuda faptului că nu este cea mai puternică linie a lui Carrier, seria Performance poate aduce un impresionant raport de eficiență energetică de până la 16 ani, făcând această unitate mai eficientă decât multe modele de înaltă calitate de la alți producători de aer condiționat. Seria de performanță este, de asemenea, evaluată pentru Energy Star.

Carrier Comfort Series Aer Conditionat

Seria Comfort poate să nu aibă toate clopotele și fluierul altor serii Carrier, dar este unitatea perfectă pentru cei care nu au nevoie de puterea care vine cu seria Carrier de nivel superior.

Seria Comfort este simplă, eficientă și accesibilă. În ciuda faptului că acesta este unul dintre cele mai de bază modele, seria Comfort are până la 16 ratinguri de eficiență energetică sezonieră (SEER), care îl transformă încă în una dintre cele mai eficiente unități de pe piață.

Seria Comfort de la Carrier este evaluată de Energy-Star, utilizează Puron sigur pentru mediul înconjurător și vă va distruge facturile de utilitate. O unitate excelentă pentru cei cu case mai mici sau care nu au nevoie de o mulțime de AC în casa lor.

Orice aparat de aer conditionat inverter Carrier  doriti sa achizitionati va fi eficient și foarte funcțional, dar tineti cont de faptul ca unele unități sunt mai puternice decât altele. Utilizați informatiile de mai sus și alte resurse pentru a vă ajuta să determinați tipul corect de aparat de aer condiționat pentru locuința dvs.