blog
Personale

Mobiler nou…

decembrie 16, 2011 By

Ca tot vin sarbatorile de iarna ar trebui cateva schimbari prin casa rearanjat putin sa fie frumos pentru invitatii ce vor veni de Craciun sau de Revelion.Primul lucru pe care as vrea sa il schimb ar fi mobila. Am intrat pe internet si am cautat mobilier pentru living deoarce acesta care il am s-a demodat ,din toate soiurie de mobila pe care le-am gasit doar una mi-a atras atentia deoarece ar veni frumos in livingul meu pentru ca se potriveste si cu, culoarea peretilor si cu parechetul.

Dupa ce o sa reusesc sa schimb mobilierul as dori sa ma uit dupa niste saltele ca cine stie aceasta pe care o am acum la pat cat va mai rezista si sa cumpar una noua ortopedica, ca doar toata lumea spune ca sunt cele mai bune saltele. Mobilierul din dormitor nu o sa il schimb deoarece este nou si este la moda.

Ajungem in final in bucatarie aici este renovat tot. Tot ce mai am nevoie sunt cateva scaune pentru masa de 12 persoane pentru ca cele actuale nu sunt in deajuns de rezistente.Tot ce am nevoie nu mai cumpar din magazin deoarece am gasit un magazin online care se ocupa cu vanzarea de mobila acesta fiind VreauMobila.ro si de aici cred ca am sa imi achizitionez mobila ce o doresc in viitorul apropiat.