Diverse

Mici sfaturi pentru cumpararea unei imprimante

noiembrie 1, 2017 By

Mici sfaturi pentru cumpararea unei imprimante

 

In special studentii sau cei care lucreaza in invatamant, dar si alte categorii de persoane sunt nevoiti sa mearga saptamanal sau chiar zilnic la centrele de copiere pentru a-si tipari documentele necesare. Daca esti una dintre aceste persoane, cu siguranta te-ai saturat sa tot faci drumuri la cel mai apropiat centru de copiere si sa cheltui bani de fiecare data pentru niste simple documente. Tot ce trebuie sa faci este sa iti cumperi o imprimanta. Vei economisi bani pe termen lung si vei avea posibilitatea sa printezi din confortul casei tale de fiecare data cand ai nevoie de documente tiparite.

Alegerea unei imprimante nu este un lucru foarte usor, dar nici nu trebuie sa petreci prea mult timp gandindu-te care model ar fi ideal pentru tine. Cel mai bine ar fi sa alegi rapid intre doua sau trei optiuni care par sa fie mai potrivite pentru tine si sa nu stai prea mult pe ganduri, pentru ca oricum tehnologia din spatele imprimantelor a evoluat foarte mult in ultimul timp si sunt multe modele foarte bune pe piata, pe care le gasesti la preturi accesibile. Intereseaza-te totusi sa vezi cat de accesibile sunt consumabilele de imprimanta,pe care va trebui sa le inlocuiesti din cand in cand.

Cand cauti o imprimanta, ai la dispozitie doua optiuni principale, imprimantele cu jet de cerneala, inkjet sau cele laser, laserjet. Fiecare dintre cele doua variante are avantajele ei. Chiar daca am zis ca nu trebuie sa stai mult pe ganduri, nu inseamna ca trebuie sa mergi la mall sau in orice magazin de electronice si sa cumperi prima imprimanta care corespunde cu bugetul de care dispui.

Evalueaza-ti bugetul, vezi daca poti sa faci rost de o suma putin mai mare in cazul in care gasesti o imprimanta care sa merite banii in plus si abia apoi cauta produsul. In fond, tu esti persoana care decide si tu stii cel mai bine motivul pentru care iti cumperi imprimanta. Poate iti trebuie o multifunctionala, pentru ca e posibil sa ai nevoie sa scanezi documente si sa le xeroxezi. Daca alegi o imprimanta cu tus, ai grija sa printezi cel putin un document pe saptamana, altfel tusul se poate usca si va deveni inutilizabil, situatie in care va trebui sa cumperi al cartus.