blog
Interesante

Meniuri pentru toti la Presto Pizza!

noiembrie 27, 2019 By

De obicei, atunci cand comanzi de la o pizzerie te astepti sa gasesti doar diverse sortimente de pizza in meniu. Nu si la Presto Pizza unde clientii au ocazia de a comanda nu doar pizza, ci si burger sau paste. Desi pizzeria Presto este recunoscuta pentru produsele sale de calitate in materie de pizza, restaurantul ofera si un altfel de meniu pentru cei care doresc sa diversifice cu o portie de paste, grill, desert burger sau mancare vegetariana.

Vestea buna este ca toata mancarea de la Presto poate fi comandata online, la fel ca orice sortiment de pizza.

Este un adevarat rasfat pentru intreaga familie sa manance la Presto Pizza, deoarece fiecare isi poate comanda un meniu pe gustul sau, spre deosebire de alte pizzerii unde gasesti doar cateva sortimente de pizza. 

Daca esti acasa si nu ai chef sa gatesti sau esti la birou si esti foarte ocupat sa iei pranzul la cantina, nu trebuie decat sa pui mana pe telefon si sa apelezi la Presto pizza sau cu un singur click sa accesezi site-ul. Livrarea va ajunge mai repede decat te astepti, iar mancarea va fi calda si gustoasa.

Ti-e pofta de pizza, paste sau burger? Tii post si vrei sa mananci un meniu 100% vegetarian? Presto pizza e solutia! Intra pe www.presto-pizza.ro si descopera un meniu variat, pentru toate gusturile. Aici vei gasi meniu zilei format din felul 1 si felul 2, pizza de toate felurile, salate, paste, gratar, garniture, strips & ribs, burger, produse de post, bauturi, sosuri, torture si alte deserturi marca Presto pizza.